En fin fredag :)

Så var de fredag. eller e de verkligen de? håller aldrig reda på dagarna när ja e ledig...

aja, spelar ingen roll va de e för dag!
Johnnie sov här hos mig inatt. Han gåt upp tidigare än mig för att jobba så ja bestämde mig för att gå upp samtidigt. Dom dagar ja somnat om å sovit 1-2 timmar till innan min klocka ringer har inte varit roliga. tröttare kan man inte va! Halv 7 ringde våra alarm å min uppgift e att få upp honom ur sängen så att han kommer iväg till jobbet. Efter att ha legat å myst ett tag gick vi båda upp, som sagt ingen idé för mig att somna om. dessutom var ja så vaken att de var lika bra att kliva upp :)

Johnnie åkte iväg för att möta pontus som skulle hjälpa till me dagens arbeten å ja gav mig ut på en joggingtur. Blev förvånad över att ja fortfarande har så bra kondis eftersom ja kommit av mig me joggandet på senaste tiden. min kondis e inte på topp, men ändå inte alls så dålig som ja trott.
Men nu e de dags att börja köra hårt me joggandet då Tjejmilen närmar sig. har fortfarande planer på att delta i de loppet, men inget e spikat än. ska iväg på semester me Johnnie någongång i augusti, så man vet aldrig hur de blir i slutändan.

de e redan väldigt varmt ute å ja har lite olika planer för dagen. sen hur mkt ja orkar å hinner me beror på hettan. Pappa pratade om att de fanns gott om blåbär i skogen, så ja tänkte sticka iväg å plocka. sånt tycker ja e skoj! sen tänkte ja baka en paj av bären å bjuda familjen på. Johnnie verkade sugen på blåbärspaj så honom får ja ta å bjuda över. Kanske pontus vill komma oxå, han bjöd ju trots allt mig å Johnnie på fika nyligen.
tänkte även pyssla i våran trädgård, som var skrämmande lik en djungel igår innan ja lyckades få av de mesta av gräset me den stackars gräsklipparen. nu börjar man ana hur trädgården en gång sett ut, så de gäller att inte ge upp än!
förövrigt e de lite småpyssel som behöver göras. tvätta, städa å pyssla me bilen.

Kommentarer
Postat av: Camilla

hej! nu har jag lagt till dig som länk på min blogg :) så de e lätt att hitta din blogg. så kul att du fixat en "riktig" blogg, så man inte behöver logga in på lunar varje gång ;) hoppas du får en jätte kul helg! jag drar på semester. vi hörs! kramar!

2009-07-17 @ 22:30:13
URL: http://camillaslillaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0