Fredag!

Och så var de fredag igen :) Härligt!

Har just pysslat om en liten kalv vi fick igår. Skulle kolla till en misstänkt "kalvnödig" ko för att se om hon klämt ut den lilla krabaten än men endast huvudet och frambenen var ute. Inget konstigt med de igentligen, de är ju så de ska gå till. Men grejen var den att kon hade hamnat i en konstig ställning å kalven verkade sitta fast. Döläge alltså för dom båda.
Hämtade kedjan vi drar ut kalvar me och satte fast den i frambenen. Drog medans kon tröck och kalven gled elegant ut men fastnade vid bäckenet. Har hållit på me kalvningar sen jag var liten, så erfarenheten är det inget fel på, det är bara styrkan som sviker mig ibland.
Jon kom ut hjälpte till och då gick de som smort. Kalven hade nog legat me huvudet ute ett litet tag, för han var lite svullen, men annars var det inget fel på honom. Kon mår oxå bra, vilket är tur då jag har lite extra känslor för henne :)

Nu har jag sett till att kalv och ko har fått i sig lite käk och när jag gick dit för att hämta min jacka och sen sluta för dagen låg kalven hoprullad och sov djupt, precis som barn gör när dom fått i sig ett rejält mål mat.

Funderar på att åka å träna innan jag och Emilia knallar iväg till spat. Känner mig lite sugen på de :)

Såhär ser det ut i USA när folk besöker en träningslokal:


Jag skulle dock välja trapporna, dom vanliga trapporna alltså. Annars hade jag lika gärna kunnat stanna hemma och kolla på tv :) Rulltrappor upp till en träningslokal..USA slutar aldrig att förvåna!

Nu ska jag hem till mamma och pappa för att måla och tvätta bilen. sen ska jag städa hemma innan det är dags att åka till ridningen. Fullt upp!

Trevlig helg på er!

Tjao!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra blogg! :)

Allt bra med dig? ;b



(http://steeler.blogg.se/)

2009-10-23 @ 15:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0