Slut på måndagen :)

Äntligen e måndagen slut. Fast ska jag vara ärlig har jag haft mkt sämre måndagar. Idag vaknade jag  tätt intill min Johnnie å de e alltid lika härligt. sen käkade vi frukost tillsammans å vädret var fint. En bra start på veckan helt enkelt :)

Tänkte berätta lite mer om min helg. Var som sagt å handlade lite på stan under lördagen. Mkt folk(vilket jag hatar) så jag kollade bara lite snabbt i dom affärer där de var som värst. Tänkte kolla in Cubus som öppnat nyligen, men jag vände i dörrn. Ingen idé att ens gå ett varv i affärn när köerna bestod av ca 20 pers, både till kassan å omklädningsrummet..
Hittade iaf lite smått å gott :)

Senare på kvällen åkte jag in till stan igen. Mötte heidi å sen drog vi hem till hennes pojkvän Hampus på en liten förfest. Henke hakade på oxå. Tillbringade kvällen på Platina å sen drog vi vidare till Etage. men klockan var så mkt att jag stack till tåget istället. Innan jag stack bytte jag stövlar me Heidi då hon hade fått jätteont av sina nyinköpta högklackade stövlar. Mina hade ca 2 cm kortare klack å eftersom jag ändå skulle hem tog jag över hennes. Fick ont direkt, så jag förstår hur heidi hade de.. :(
Sen var de lite klurigt att gå i så höga klackar, men de gick rätt bra ändå. Var ju inte speciellt berusad.



Mötte en kille påväg till tåget oxå. trevlig var han å vi pratade på om allt möjligt. Han följde mig till bussen(som jag fick ta istället för tåget) å sen skiljdes vi åt. Vet inte om han tänkte försöka få mitt nr eller nåt, men sååå enkelt e de inte att charma mig grabbar! Även om jag självklart charmas mer av trevliga killar än killar som tror att dom kan få vilken tjej dom vill. Johnnie lyckades ju få mig pga sin charm å härliga pratglada stämma :)

Jag påväg hemåt ca 02.30. rufsig i håret, trött blick å allmänt sliten :)



Johnnie hämtade mig i skyttorp(åkte tåg från vattholma) å sen drog vi hem till honom.
Sov halva söndagen av misstag, inte pga av att jag var bakis alltså. sen städade vi resten av dagen!


Kommentarer
Postat av: camilla

åå jag som vill till cubus. men de kanske e bäst å vänta någon månad kanske? så söt du e på bilden ;)

2009-09-07 @ 21:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0