Rättvik!

Pga av det tråkiga vädret hamnade jag vid datorn ett tag. Brukar bli så när man inte har lust med nåt annat.. Men nu verkar regnandet ha upphört vilket bara är bra, för man blir så less och trött på allt när regnet faller ute!

Johnnie ligger här bredvid i soffan och sover djupt. an verkar oxå bli trött när det regnar :)

Imorgon bär det av till Rättvik där vi ska spendera 3 dagar. Det är jag, Johnnie och Pontus som åker upp och anledningen är att vi ska kolla på gamla raggarbilar och träffa raggare från sveriges alla hörn. Jag är egentligen inte så jätteintresserad av den "kulturen" men tror ändå att det kan bli kul. dessutom ska vi inte bara kolla på bilar, lite annat är inplanerat.

Eftersom jag är ledig den här veckan tänkte jag försöka hinna rida så mkt som möjligt. Tyvärr började en baksko lossna på Bullen så han fick vara ledig lite mer än planerat. Egentligen hade vi kunnat slå på den igen, men hovslagaren kommer om några dagar så vi väntar tills dess. Dessutom var Bullen så irriterad av flugorna att vi skulle riskera att bli sparkade om vi slog på skon igen..


Så medans Bullen fick ledigt hämtade jag Tara istället. Tara är min lilla härliga c-ponny som tyvärr haft fång så hon har fått vara inne halva sommaren. Nu är hon äntligen frisk igen och jag har bestämt mig för att börja träna henne mer och på så sätt kanske förebygga sjukdomen nästa sommar.
Hon var pigg men envis, så det blev lite kamp mellan oss först :) Men sen gick hon fint.

Förresten! Min syster klarade uppkörningen idag! Stort grattis till henne :) Nu är man bra stolt över sin syster!

Nu ska jag städa lite här hemma.

Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0