Hundar

Har nyss kommit hem från jobbet. Gjorde iordning några mackor som jag precis ätit upp, men mer än så har jag inte hunnit.


Känner mig väldigt lat och tråkig idag, för några av mina vänner ville ses idag vid 13-14. Tyvärr tackade jag nej av flera anledningar.. 
För det första är trafiken i uppsala inge vidare nu vid jul, för det andra har jag en hel det annat att göra och för det tredje hade jag verkligen ingen lust att åka in till stan..
Jag gillar ju verkligen mina kompisar, så jag ska försöka samla ihop dom så snart som möjligt! Har inte träffat dom på länge!

Sitter och kollar lite på det där programmet där en tjej hjälper folk med deras hundar. Det heter nåt i stil med "Min hund styr mitt liv". Just nu är det en mor och dotter som har 2 otroligt ouppfostrade hundar. Dom bits, hoppar och skäller hela tiden.
Jag förstår inte hur hundägare kan ha så ouppfostrade hundar utan att göra nåt åt det!

Johnnies hund Viggo är rätt lydig, men emellanåt får man säga åt honom. Man märker att jag är hårdare mot honom än vad Johnnie är, för Viggo har mer respekt för mig. Säger Johnnie åt honom händer ofta inget, men för mig räcker det ibland nästan med en blick så lyder han.

Johnnie har mer en kompisrelation med Viggo, men hundar behöver ledare!



Tjao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0