Sen middag.

Skulle ha skrivit ett inlägg tidigare idag, men jag kunde inte logga in här på blogg.se. Jag har tydligen inte varit ensam om att ha problem med inloggningen..

Jag har just kommit hem från stan där jag och Johnnie har varit och käkat på Korfu. Det är en trevlig resturang i Uppsala med väldigt glad och trevlig personal.
Dom hade ett erbjudande som innehöll förrätt, huvudrätt och efterrätt som jag valde. Och nu är jag bra mätt ska ni veta! Det är nästan så att jag rullar fram :)


Imorgon tänkte jag försöka komma upp ur sängen i tid så att jag hinner med att göra lite vettigt. Det finns fortfarande en hel del att göra här hemma så som städa, diska, elda, ta in ny ved osv. Sen tänkte jag försöka hinna med ett besök i stan och en ridtur på min lurviga travhäst.

Här är en bild som jag tog på chefens gamla islandshäst Garpúr i går:

Kunde inte låta bli att fota! körde nämligen förbi först och tänkte "oj, va fin bild de där skulle bli!" och efter några meters betänketid stannade jag bilen och backade tillbaka. Tog några bilder och sen fortsatte jag min resa hem.

Det har snöat ordentligt dom senaste dagarna. Hur man än skottar, så är det lika mkt snö strax efter.. Johnnie ser man inte mkt av dom dagarna eftersom han plogar snö hela nätterna och sover på dagarna.
Såhär ser korna ut när dom varit ute:

Alldeles vita om ryggarna :)

Nu ska jag väcka Johnnie som ligger här brevid i soffan och få honom att lägga sig i sängen. För vi är bra trötta efter maten!

Nattinatt!

Kommentarer
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

ja jag älskar wii fit =)

2010-01-31 @ 11:06:27
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Anonym

samma här men inte om jag är FÖR trött som igår då lider jag bara hela tiden värker liksom i hela mig

2010-01-31 @ 11:36:15
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0