Födelsedagsfirande

Idag ska jag och Johnnie hem till mamma och pappa för att fira älsta brorsan som fyller år. Enligt planerna skulle det grillas, men vi får se hur det blir med det. Det duggar nämligen oavbrutet här.

Känns skönt att få vara lite ledig nu under helgen eftersom jag jobbat så mkt dom senaste dagarna. Igår var jag väldigt öm i kroppen då jag inte är van att jobba så mkt som jag gjorde.
Jag och lasse gick och plockade flyghavre på åkrarna såfort jag blivit klar med mjölkningen, så det blev inte mkt tid över till vila :)


Kan glatt berätta att vi fått 16 små dunbollar hemma. Tre hönor har legat och ruvat och nu har dom äntligen kläckts :)


Igår var jag iväg till stan och träffade Emilia. Vi fikade och kikade i affärer. Jag handlade lite småsaker som jag behövde, men för det mesta gick vi mest bara och pratade om allt möjligt.
Nästa helg ska jag, Emilia och Emilias kompis Hanna gå på bio och se den tredje Twilightfilmen. Längtar! Innan filmen tänkte vi käka middag och efter ska vi ev. ta nån drink innan vi skiljs åt.

Nä, nu måste jag skutta i i duschen, sminka mig och dra på mig nåt snyggt. Måste oxå hinna slå in presenten till brorsan!

Tjao!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0