Jag lever min dröm.

Sitter på jobbet och skriver detta inlägg, för jag kommer bo kvar här fram tills onsdag kväll. Chefens pappa är bortrest fram tills imorgon kväll och vi tyckte att han skulle få en mjukstart efter semestern så jag tar och jobbar hela onsdagen som en liten bonus. Lite extra pengar tackar man ju inte nej till!

Johnnie kom hit igår kväll och sov här med mig. Jag har märkt att jag sover otroligt mkt bättre med honom än ensam. Förut var det tvärt om :)
Nu har jag vant mig med hans närhet och vill jämt ha honom nära! Jag är kärare än någonsin och hoppas på en lång och lycklig framtid tillsammans med Johnnie.
Pga tidigare förhållanden som gått dåligt hade jag och Johnnie en lite krasslig start tillsammans. Jag vågade inte lita på honom, för jag ville inte bli sårad igen.
Jag höll mig på min kant och ville ha mitt liv ifred. Samtidigt fanns det något hos honom som fångade mitt intresse.
Och det är tur att han har sånt tålamod, för annars hade det nog inte gått. För det tog ett tag innan jag började lita på honom. visst, jag är än idag på min vakt, men den här killen är inte som min förra. Johnnie är pålitlig, och jag tror inte han skulle kunna svika mig. Men skulle det mot all förmodan hända vet jag hur det kommer gå. För jag skulle aldrig våga lita på honom igen, så hur mkt jag än älskat honom så hade jag lämnat honom. Jag lärde mig en hel del från tidigare förhållanden..
Men som sagt, jag är så otroligt kär!

Igår förmiddag åkte jag hem till mamma och pappa för att rida en sväng på travhästen. Solen sken, snön höll på att smälta sakta men säkert och Bullen traskade på med långa rytmiska steg. Jag är säker på att han njöt lika mkt som jag, för han såg så belåten ut när han gick vägen fram. Fåglarna kvittrade och det doftade underbart.
Våren står för dörren och jag känner redan nu hur energin återvänder!
Men det var då, när jag lugnt skrittade vägen fram på min häst, som jag insåg en sak.

Jag har ett jobb jag trivs med, jag har en underbar pojkvän som jag är otroligt kär i, jag har återuppivat gamla intressen som legat i dvala en längre tid, jag har en härlig familj och våren är på gång. Kan det bli bättre?
Min dröm och mitt mål här i livet är att vara lycklig och leva, och det känner jag verkligen att jag gör just nu!

De här är mitt liv
Jag lever min dröm
Jag har tagit mig hit
Utan nån rast eller sömn.
Jag lever min dröm

I lördags var jag ledig, och den dagen spenderade jag med Johnnie på hans jobb. Jag har länge velat åka med Johnnie i lastbilen, men det har aldrig passat då jag har ett jobb att sköta.
Men i lördags åkte jag med och det var kul att få se vad Johnnie pysslar med om dagarna. Fick dessutom testa att köra lastilen och kranen lite, då jag vill ta lastbilskort. Fixar med övningskörningspapperen nu :)

nä, nu måste jag skutta isäng!

Nattinatt!


Kommentarer
Postat av: Emilia

Jag blir glad, när du är glad kära Anna. Jag förstår att du hade dina tvivel i början av ditt och Johnnies förhållanden som du säger pga av tidigare händelser. Men jag tror nog att du har hittat ngn som du kan vara lycklig med, även om jag inte känner Johnnie så väl ännu. Men det jag sett är verkligen bra. Ha det fint! :)

2010-03-15 @ 23:26:48
Postat av: Tobias

Kul att allt är bra för dig :)

2010-03-16 @ 01:27:06
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

härligt inlägg!

2010-03-16 @ 15:01:59
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0