Galopparbete

Idag stod ridning på schemat, och trots lite lynnigt väder red jag både Tara och Bullen. Byggde upp en liten bana, som har har gjort en liten bild på. Den hittar ni längst ner i inlägget. Roligare med bilder än text..

Jag ville träna mycket galopp med Bullen idag, så jag la 2 galoppbommar med ett språng emellan och 2 små(40cm) hinder med några språng emellan. Ville testa att korta och länga sprången lite.

Bullen var dock väldigt ringrostig så jag övade mest fattningar och försökte mig på att samla honom lite. Han har jättesvårt att samla sig i galoppen, så kom gärna med tips på bra övningar!
Däremot samlade han sig bra i traven, så jag är rätt nöjd med ridningen ändå.



Har som mål att han ska kunna fatta båda galopperna utan några större problem och kunna samla sig något innan jag tar med honom på ridskolans lektioner i höst.

Tara blev jätteglad när jag hämtade henne hagen, var ju ett tag sen jag senast red henne! Mjukade upp henne lite med volter och sen hoppade jag några språng med henne, samtidigt som jag varvade med att jobba på galoppen med henne med.
Hon blir nämligen lite het när det är dags för hoppning! Hoppade som högst 65cm utan att hon ens tvekade vilket är bra för att vara första gången på länge :)



Dagens små övningar:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0