Uppdatering

Sitter här och kollar på Bravehart. Det är en av mina favvofilmer, helt klart. Är väldigt förtjust i Skottland, så det är säkert mycket därför. Och säckpipa, vilket underbart instrument!

Brorsan har hört av sig och han tror att han fått ordning på min dator. Ska försöka hämta den imorrn, så kan jag förhoppningsvis komma igång och uppdatera oftare igen. Just typiskt att detta hände nu, när jag egentligen har som mest att skriva om! Jul, nyår och allt runtomkring.

Morgondagen är fullbokad med diverse saker, så som städning, hästskötsel och matlagning. 7 gäster ska komma över på eftermiddagen och äta middag med oss, precis som tidigare nyårsaftonar. Jag får berätta mer om det sen.

Åsa ringde igår och berättade att Fölis gjort illa sig. Hon hade skurit upp benet på nån sten eller gren. Jag åkte dit efter jobbet för att ta mig en titt, har ju sett mycket eftersom jag jobbar med kor och kan därför rätt bra bedömma skadan.
Var svårt att se djupet, men det såg ytligt ut. Vi avvaktar och håller koll. Det kan svullna lite, men hon visar inga tecken på hälta eller annan smärta. Får se hur det ser ut efter helgen.

Jaha, vad har jag mer att säga då? Kan inte komma på nåt mer värt att ta upp just nu.

Jag återkommer förhoppningsvis imorrn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0