ipod

Har precis kommit hem från en skön joggingtur. Hade tänkt att variera mig lite genom att cykla en sväng, men det var tomt på luft i bakdäcket(vilket inte var helt oväntat..)
Så därför blev det till att springa en sträcka ändå!

Har tänkt skaffa mig en egen cykel nu till sommaren, men har blivit osäker på vad för cykel jag ska satsa på.. Först hade jag tänkt mig en vanlig "landsvägscykel" eller vad man nu kallar det, men nu har jag börjat fundera på nåt mer terränggående. Får se om det blir nån cykel, kanske inte kan bestämma mig!

Tänkte visa vad jag fick av brorsan i födelsedagspresent. Önskade mig nån form av liten mp3 att ha när jag joggar då min musikmobil är för stor och klumpig. Fick denna lilla sak:



Den är så liten! Precis vad jag ville ha, dock börjar jag bli orolig att jag kommer tappa bort den pga dess storlek..! Har alltså inte börjat använda den än(det är därför den ligger kvar i förpackningen) men hoppas på att komma iväg till brorsan i helgen för att tanka den lilla krabaten full med bra musik :)

Kommentarer
Postat av: Tobias

Gamla landsvägscyklar är ju sjukt sköna att cykla på, stora hjul, bred sadel och allt det där. Men något MTB-liknande är ju aldrig fel det heller. :)

2011-05-12 @ 12:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0