Värme!!

Vilket underbart väder det är ute! Det är redan varmare än igår, så idag blir det svettigt. Brukar undvika att rida under dom varmaste timmarna på somrarna, för hästarnas skull. Så det känns lite taskigt att åka hem och rida nu, men jag får ta det lite lugnt med dom.

Igår, efter ridningen, var jag här hemma och pysslade. Diskade, tvättade och började även stapla ved. Hann en bra bit innan jag hörde en bil stanna här på parkeringen. Det var några vänner till mig och Johnnie som inte hade nåt att göra och ville kolla läget här hos oss. Här händer det ju trots allt nästan alltid nåt!

Stod och pratade med dom ett tag innan Johnnie kom hem. Då skuttade jag in i duschen, drog på mig finkläder och sminkade mig. Sen bar det av till gävle för att kolla på raggarbilar. Dom hade träff i gävle igår nämligen.
Jag är inte så jätteintresserad av den "kulturen" och dom bilarna, men det finns en lastbil som jag tycker är skitsnygg :) 
Nu är ju inte jag nån expert, men det är en sån där långnosad amerikansk lastbil. Vi såg den i rättvik förra året, och jag och Pontus blev alldeles kära i den..

Vi kom hem strax efter 2 i natt, och det blev inte mkt till sovmorgon i dag. Bäst att passa på att vara ute nu när det är varmt och skönt!

Nu ska jag iaf hem till mamma och pappa för att rida. Hoppas på att Mirran är lika duktig idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0