Hiss och diss!

Idag känner jag för att köra en hiss och diss med ett tema, nämligen bilar, trafik och vett!
 
 
1) Folk som tackar när man går åt sidan och släpper förbi en bil som vill om. Det gör mig riktigt glad, för det är nåt inte alla gör. jag ser det som självklart. Lastbilar brukar vara jättebra på att gå åt sidan, och jag tackar ALLTID när nån släpper förbi mig. Ser det som en självklarhet.
 
2) Folk som bländar av innan man hinner bli bländad, och sen slår på helljuset när man ligger jämsides, inte innan mötet! Uppskattar verkligen folk som bländar av när man själv gör de, så att ingen blir bländad. Olika bilars lysen lyser ju väldigt olika starkt.
 
3) Folk som är tålmodiga, lugna och vettiga i trafiken. Håller avståndet mellan bilarna är ett bra exempel. Använder blinkers och planerar sin körning är ett annat.
 
 
 
1) Folk som inte kan förstå att det finns andra bilar i trafiken, utan ligger mitt i vägen(till och med i skymda kurvor!). Detta gäller framförallt vintertid, då väglaget är något svårare. Har flera gånger den senaste veckan fått ha is i magen och tryckt undan bilar som kommer mitt i vägen. Vågar du inte gå ut i vägkanten, kör inte bil!! Jag tänker då inte köra i diket för att andra inte kan köra på vintern.
 
2) Folk som gnäller, skäller och tränger sig förbi till exempel plogbilar och liknande. Har sett detta betéende hos allt från vänner till okända människor. Blir så less, dom gör ju bara sitt jobb! Det värsta av allt är att deras jobb går ut på att se till att DU kan ta dig fram med bilen!
Kan däremot förstå om man gnäller lite om plogbilen inte gör sitt jobb, men det är en annan sak.
 
3) Folk som inte tackar när man släpper förbi dom, och folk som slår på helljuset innan bilarna möts. Då hinner man blir riktigt bländad innan bilen passerat. Tack för den..
 
 
 
Nu vet ni hur ni ska göra, och vad ni absolut INTE ska göra om ni möter mig i trafiken!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0