Fredag

Förut älskade jag soliga fredagar på våren, bättre start på helgen kunde man inte få! Nu tycker jag snarare att det är jobbigt. Jag vill inget hellre än vara ute, men det finns inte så mycket att göra för mig. Önskar att Bullen vore skodd så att jag kunde vara ute och rida någon timme varje dag, eller att jag var lite bättre och starkare i ryggen så att jag kunde gå promenader i flera timmar.
Ryggen är lite sämre, så jag får ta det lite lugnt några dagar. För långa promenader kanske, eller så är det helt enkelt en sån dag. Jag som var så glad över att kunna vara ute och gå..
 
Fick en saftig träningsvärk i vaderna efter dom senaste dagarnas promenader, kanske är det samma med ryggen. Kroppen, framförallt ryggen, är mycket svagare nu än förr, så det kommer ta ett tag innan jag byggt upp styrkan i den igen. Men jag jobbar på det, sakta men säkert!
Jag träffar ingen sjukgymnast för tillfället, utan lägger upp träningen efter dagsformen. Känns det bra så gör jag lite mer styrkeövningar och går lite längre promenader, men känns det sådär blir det lugnare.
Bättre att göra så än att nån annan ska lägga upp ett program åt mig när dagsformen ändå varierar så mycket.
 
Idag planerar jag att göra i ordning cykeln. Nu har vägarna blivit så pass fina att jag kan börja cykla utan att riskera att halka omkull. Det är lite lindrigare för ryggen också. Har cyklat en del på motionscykeln inomhus, men när solen skiner såhär vill jag ju vara ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0