Städning

Igår kväll fick jag en sån stark lust att börja städa och pyssla här hemma. Det började med att jag skulle lägga in tvättade kläder i garderoben, och jag började rensa bland kläderna för att få plats med dom som skulle in. En del slängdes, annat ska skänkas bort.
Jag har gått och varit sugen på att åka och handla lite nya kläder, men efter den djupdykningen i garderoben kände jag att jag har så det räcker med de mesta.
 
Men som vanligt när jag har lust för nåt stannar det inte där, utan innan jag visste ordet av hade jag slitit ut allt jag kastat in i garderoben på sängen. Saker jag inte vet vart jag ska lägga hamnar nämligen där inne.
 
Hittade massor av grejer jag glömt att jag ens äger!
 
Rotade igenom allt och la det där det SKA vara. En del saker slängdes. Jag är en riktig samlare, så när jag är på humör att slänga eller ge bort, är det bara att låta det ske. Skönt att bli av med grejer jag ändå inte saknar!
 
Eftersom jag fick hela golvet fritt i garderoben gick jag och hämtade alla mina finskor och stövlar. Även på den fronten behöver inget nytt köpas än på ett tag. Ca 8 par högklackade skor och stövlar klarar jag mig med några år framöver.. För som djurskötare får jag inte så jättemånga tillfällen att gå runt i högklackat.
Problemet är att vissa skor och stövlar nästan är för fina för att användas.. Älskar framförallt stövlar med hög, smal klack, och brukar gärna köpa nåt nytt par varje höst när skobutikerna får in fina exemplar. Men i år blir det Aja baja!
 
När jag började riva bland skor och stövlar blev det en rensning även på den fronten. Har en annan garderob där jag kastat in en massa skor och stövlar, så även den blev sorterad och städad bland skor och kläder.
 
Känns skönt att ha sorterat båda garderobernas innehåll, både på kläder, skor och grejer. Man samlar på sig så mycket som man sen inte använder..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0