Mys

Har varit hos mamma och pappa idag och tränat unghästen lite. Syrran kom hem från Stockholm och vi började prata om allt möjligt.
Johnnie ringde och berättade att en bekant behövde skjuts hem från Norrtälje och undrade om jag kunde ta hand om Ludde under tiden.
Som tur var hängde syrran med mig hem och gjorde mig och Ludde sällskap. Vi låg i solen och njöt samtidigt som vi pratade om allt möjligt. Skönt med lite ordentligt tjejsnack!
 
Nu på kvällen duschade hon, gjorde sig klar och åkte vidare till några kompisar. Jag berättade för henne att jag och Ludde skulle ha myskväll, skåla med mjölk i glasen och så. Luddes del i myskvällen är dock något tveksamt:
 

Tänkte nog ut och gå en sväng under kvällen eftersom temperaturen är skönare nu. Får se om trötter behagar att följa med :)

Kommentarer
Postat av: jennie

Oj:( Vad hemskt med cancer :( Hoppas att du är fri från det nu,, Jo nu mår hon bra,vi åker och kollar synen,hörseln å kollar hjärnan då och då på henne, en bit av hennes hjärna är ju död. hon fick en hjärnskada när hon föddes :/ så det har vart tufft, Kram

2013-07-14 @ 12:04:20
URL: http://mammatillhampusnicole.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0