Sängmys

Väntar på att Ludde ska somna om så att vi kan återvända in i sovrummet. Jag sov lite igår eftermiddag eftersom jag var så otroligt trött, så jag tog den här matningen som annars Johnnie brukar ta hand om. Vi har inga speciella regler över vem som tar vilken matning, utan den som är piggast får offra sig.
Nog för att jag är mycket piggare nu när behandlingen är avslutad, men jag är oftast bra slut när kvällen kommer ändå. Beror nog helt enkelt på att jag är ovan vid att träna, vara hos föräldrarna dagligen och pyssla här hemma efter flera månaders vila. Dessutom har vi ju en liten Ludde som regelbundet kräver ens uppmärksamhet.
 
Igår morse tog Johnnie matningen, sen kom han och Ludde in i sovrummet och kröp ner i sängen bredvid mig. Sen spenderade vi nästan hela förmiddagen i sängen med att prata, gulla med Ludde och bara ta det lugnt. Det är fördelen med att vara hemma hela dagarna, man har inga "måsten" utan kan spendera nästan hela dagen i sängen om man verkligen skulle vilja. Nu är jag för rastlös för att kunna det, men ni fattar.

Nä, nu har den lille grabben slocknat här bredvid mig i soffan. Dags att bädda ner honom i hans lilla säng och sen krypa ner bredvid en trött pojkvän.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0