Gårdagens behandling

I går var jag på läkarbesök, fick cellgifter och strålning. Full pott med andra ord!
 
Under läkarbesöket tog jag upp min huvudvärk och ryggvärk jag haft sen Örebroresan. Det visade sig att det var helt normalt eftersom jag fick ryggmärgsbedövning. Det är tydligen väldigt kinkigt vilken mängd ryggmärgsvätska man har, så det räcker med en extra droppe för att det ska bli lite "fel i balansen". Förstod jag det rätt så suger man nämligen ut lite vätska, för att kunna tillsätta själva bedövningen.
Ryggen har varit bra i flera dagar, men huvudvärken har hållit i sig längre. Nu börjar dock även huvudvärken ge med sig, vilket jag tackar för!
Flera i min omgivning ville att jag skulle ringa om detta redan under helgen, men jag ansåg att det inte var någon fara så länge det inte blev värre. Jag kontaktar inte sjukhus i onödan, har aldrig gjort och kommer verkligen inte göra det i framtiden då man ständigt blir räddare och räddare för sjukhusmiljön!
 Skönt att höra att det var en normal biverkning i alla fall, så alla kan vara lugna!
 
Cellgifterna och strålningen gick bra, men jag blir så otroligt trött när jag får cellgifter. Det märks att det är gift man får in i kroppen!
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0