Mitt midsommarfirande..

Alla verkar ha haft en härlig midsommar, alla utom jag. Vi var bjudna hem till Elin och Kemppi i vanlig ordning, men huvudvärken och ryggvärken jag haft dom senaste dagarna gjorde att jag var tveksam till att åka.
 
Under dagen vilade jag massor för att bli så pigg och frisk som möjligt. Var uppe några svängar då vi fick gäster. Bland annat så kom några grannar förbi på fyrhjuling och pratade lite. Johnnie är där ibland och tar några öl, men dom ville gärna träffa mig(har inte träffat mig ordentligt).
Pratade ett bra tag, och dom var hur trevliga som helst. Dom har lite nötkreatur så dom var nyfikna på mitt jobb och djuren hos mina föräldrar.
 
Vi bestämde oss tillslut för att åka hem till Elin och Kemppi en sväng. Johnnie skulle få stanna hur länge han ville, men jag skulle nog bara stanna över maten. Det var härliga människor där, maten var jättegod och musiken kunde inte bli bättre. Tyvärr var huvudvärken hemsk så jag fick knappt i mig någon mat innan jag tackade för mig och fick åka hem.
När jag har huvudvärk mår jag även väldigt illa, så det slutade med att jag fick upp maten igen. Johnnies syster var underbar och kom över så att jag fick vila. Hur jag än mår måste Ludde ha sin mat.
Johnnie fick komma hem tidigt, så även han fick ett surt midsommarfirande.
 
Firandet blev tråkigt i år, men jag tar igen det nästa år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0