Kort promenad

Har precis kommit hem från en kort promenad i solnedgången. Det var lite småkyligt, men jag hade pälsat på mig riktigt ordentligt och frös inte ett dugg.
Det var så otroligt skönt att komma ut lite i den friska luften! Nuförtiden är jag ju mest inomhus..
 
Gick inte långt, bara ca 1 km sammanlagt. Vågar inte utmana ödet för mycket nu i början. När jag var ute och gick ringde en av dom läkare som har hand om min behandling. Han kollade hur jag mådde och blev nöjd över att jag mådde så pass bra. Har ju bara varit trött och yr, men illamående och muskel- o ledvärk har jag klarat mig från.
Blodprovet jag lämnat tidigare idag på vårdcentralen såg bra ut och innan nästa behandling ska vi hinna med en röntgen för att kolla läget. Än så länge går allt enligt planerna.
 
 
Under promenaden funderade jag lite på hur jag ska lägga upp min träning framöver. Går allt bra, och min kropp klarar av det, tänker jag göra följande:
En kort promenad, en liten tur på motionscykeln eller några lätta övningar på golvet dagligen fram tills nästa behandling. Bara väldigt lätta saker, men som ändå får kroppen att jobba lite.
Efter nästa behandling ligger jag lågt några dagar för att kolla efter biverkningar, sen fortsätter jag på samma sätt.
När jag är in till sjukhuset nästa gång ska jag fråga om jag får åka och simma. Simning är väldigt lätt träning och extremt bra om man har ont i kroppen och inte får belasta för tungt. Vore kanon att åka och simma regelbundet.
 
Någon som har andra förslag på enkla och lätta övningar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0