Elitloppet

Skulle egentligen gå och handla efter Luddes 12-matning, men han var inte alls glad så jag kom aldrig iväg. Han var rätt snorig, så det var nog därför han inte kunde somna som vanligt efter matningen.
Det här var faktiskt första gången jag var tvungen att ta upp honom i famnen och trösta honom så, annars har det alltid räckt med att böja sig fram över honom och prata lugnande samtidigt som man klappar honom försiktigt.
 
Han lyckades somna strax innan nästa matning, så jag passade på att gå iväg till köket och äta lite då jag inte hunnit det tidigare.
Nu sitter jag och Ludde och kollar på trav, Elitloppet avgörs ju idag! Är inte så insatt i trav längre, men jag försöker se dom större loppen.
 
För dom som inte vet hjälpte jag till i ett travstall(Torbjörn Janssons) för många år sen. Det var där jag mötte på min nuvarande travare Bullen. På den tiden hade jag bra koll på trav, men var för ung för att spela. Nu, när jag är gammal nog för de, har jag istället ingen koll alls..
 
Nu ska snart den stora finalen i Elitloppet avgöras här på tv:n, och lillen ska även matas igen. Så jag avslutar detta inlägg här :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0