En tripp till Norrtälje

Igår åkte jag och Ludde till Norrtälje för att hälsa på min kompis Camilla. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg bor Camilla numera på Gotland på grund av att hon går en fotoutbildning där. Denna vecka har hon haft lov så vi har passat på att ses när hon för en gångs skull är på hemmaplan.
 
Fredagen var, som ni säkert vet, solig och fin. Perfekt för utflykt! Det tar exakt 1½ timme att åka hemifrån mig till hennes föräldrar, men med fint väder och Linkin Park i högtalarna gick resan fort.
 
Kul att hälsa på hos hennes föräldrar igen! Hade praktik där när vi gick på Jälla, fast då hade dom mjölkkor. Korna har åkt och gjort plats åt flera hundra får, precis som jag skrev i ett tidigare inlägg.
Jag tycker väldigt bra om Camillas familj, underbara människor!
 
Vi hälsade lite snabbt på fåren, men Ludde var lite uttråkad så det blev inte många bilder. Svårt att hålla honom och fota samtidigt.. Camilla hade som hemläxa att fota familjen, så hon passade på att fota sin mamma när vi ändå var ute hos fåren. 
 

Observera det nöjda fåret som får äpplet :)
 
Camilla håller på med ett projektarbete i skolan, och jag o Ludde har fått äran att vara huvudpersonerna i arbetet. Hon ville nämligen att projektarbetet skulle handla om min cancer, och att jag fick en liten grabb under tiden jag var sjuk. Ett starkt ämne, och väldigt aktuellt.
Vi har diskuterat lite om vilka bilder hon vill ha, och tagit en hel del foton. Men det är uppenbarligen svårt att fota barn, för Ludde samarbetar inte alltid. Och när han blir jättebra på bilden, ser jag knäpp ut.. Suck, vi måste lära oss att samarbeta!
Mot slutet blev Ludde jättetrött och ledsen, så vi fick avsluta för dagen. Fick hon inte dom bilder hon ville har vi en chans att ta bättre bilder nästa gång hon kommer hem(jullovet).
 
Om det är okej för Camilla kan jag visa projektarbetet här på bloggen någon gång framöver. Men jag har inte frågat henne om det än!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0