Klättrat klättervägg!

Igår åkte jag, Robin och Anders till Klättercentret för att träna lite. Den här gången hyrde jag ordentliga klätterskor, då mina jympaskor inte alls var speciellt roliga att klättra i. Vilken skillnad det var att ha skor som var gjorda för klättrandet!
Dessutom hade jag klippt mina naglar den här gången, hade ju glömt det senast. Att klättra i långa naglar är inte så kul..
 
Tyckte att klättrandet gick mycket bättre den här gången. Berodde nog mest på att jag hade rätt skor och hade bättre koll på vad jag klarar och inte klarar. Men tyvärr kan jag inte klättra så länge då mina händer inte är vana, och armmusklerna åkte på semester i våras när jag blev sjuk. Men de är jättebra träning både för kropp och huvud!
 
Tyvärr är jag rädd för höjder, så även om klättrandet går bra blir jag alltid osäker när jag kommer en bit upp på väggen. Väggarna är så låga att man inte använder selar, så faller man landar man på en tjock matta. Man kan säkert inte skada sig så allvarligt om man ser till att landa rätt, men jag är inte säker på om jag är så sugen på att ta risken!
 
Jättekul att klättra i alla fall, och det är nåt jag gärna vill göra regelbundet. Bra för min otränade kropp, och kul att umgås med brorsan och hans kompis.
 
Hade egentligen tänkt handla efteråt, men fick lite bråttom hem. Skulle ju se på tv kl. 20, och kom hem ca 19.53. Hann precis värma en matlåda och slå mig ner i soffan innan programmet började. Efteråt duschade jag och kröp i säng, nöjd med dagens motion(promenad i 2 timmar och ca 2 timmar klättrande och parkourträning).
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0