Joggingtur

Har precis klivit ut ur duschen och ska strax hoppa i säng. Kroppen känns mör efter dagens fysiska aktiviteter (till exempel grävning av grus runt husgrundet, lek med barn och en joggingtur på 7 km). Det sistnämnda tog verkligen musten ur mig! Det är därför jag helst tränar på eftermiddag/kväll, för då tar det inte lång tid innan man ska hoppa i säng.
Det gick väldigt trögt på joggingturen idag. Vissa dagar har man helt enkelt inte den energi som behövs. Men efter en stund kom jag in i "andra andningen" och sen flöt det på rätt bra. Fick gå några korta bitar, men jag orkade mer än jag trodde.
Jag har tappat mycket av motivationen när det handlar om löprundor, vilket gör den typen av träning mycket svårare. Förr var jag ute nästan varje dag innan jobbet, men nu är det kämpigare. Men det kanske bara är nu i början, innan jag kommit igång ordentligt.
Vill ju väldigt gärna ut och jogga regelbundet, eftersom det är en enkel motionsform som kan utövas var-/närsomhelst utan några större problem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0