Shoppingdag med syster och son

Idag åkte jag och syrran till butiken Thuns för att handla lite. Vi var där nyligen, men hann inte titta klart innan det var stängningsdags, så idag gjorde vi ett nytt besök.
Ludde var självklart med och skötte sig utmärkt, även om han var otålig emellanåt. Men så länge man var i ständig rörelse gick det bra, för då hade han alltid nåt att kolla på. Inte läge att stå och glo för länge alltså!
 
Vi hittade en hel del fint, och jag är väldigt nöjd med mina köp. Tur det, för det blev inte billigt.. Men med tanke på hur sällan jag shoppar känns det ändå okej.
 
Träffade på en gammal bekant också, fast jag såg henne inte förrän hon hälsade, trots att jag bara var några meter från henne.
Jag måste skriva detta, så att folk inte tror att jag är otrevlig/oartig: När jag är i butiker brukar jag oftast vara inne i min egna lilla värld. Jag skulle(jag skojar inte) kunna snubbla över en person utan att upptäcka att det är någon jag känner. Så om jag inte hälsar, trots att min blick vandrat förbi dig, är det för att jag inte sett dig. Då är det bara att hälsa så vaknar jag ur min bubbla! För jag brukar hälsa om jag möter någon jag känner igen.
Detta är något jag verkligen märker när jag är i matbutiken. Jag är så inne i min inköpslista att jag inte märker att grannar och bekanta närmar sig. Det är först när dom hejar som jag upptäcker dom.
 
Hur som helst, när vi handlat klart packade vi in påsar och Ludde i bilen och körde till badplatsen där vi brukade bada förr. Vi bodde nämligen i området innan vi flyttade till vår befintliga ort.
Ludde somnade på vägen dit så vi parkerade i skuggan och med hjälp av barnvakterna kunde vi lämna honom där en liten stund.
Vi tog ett snabbt dopp och även om det inte var speciellt varmt så var det skönt. Där träffade vi även på en trevlig kvinna som var där med sina två barn. Hon verkade vara av den pratglada typen och började direkt prata med oss. När hon efter en stund fick klart för sig att jag hade en ettåring i bilen frågade hon förvånat hur jag lyckats trolla bort magen.
Förklarade att eftersom Ludde kom ut så tidigt hann jag aldrig få en speciellt stor mage, och att det underlättade "återhämtningen". Fast jag fyllde även i att magen var lite fluffigare nu än innan, för det är den även om ni andra har svårt att se det.
Det var nära att jag började förklara varför Ludde kom ut tidigt, av ren vana(folk brukar alltid undra varför han blev 2 månader tidig) men jag hejdade mig. Hade jag gått in på det spåret hade jag stått kvar där än, med tanke på hur pratglad kvinnan var.
 
Ludde sov sött när vi kom tillbaka till bilen och hade inte ens märkt att vi varit borta. På hemvägen passerade vi en skylt som det stod "Solrosor Självplock" på. Vi blev nyfikna och åkte tillbaka. Vi parkerade på gårdsplan och tog en titt på solrosorna, som var jättefina. Köpte 5 stycken var och åkte nöjt hem. Blommorna var pricken över i:et på min shoppingtur!
Nu står dom här hemma och förgyller det i övrigt stökiga huset. Ludde är grymt bra på att motarbeta min städning nämligen..
 

Imorgon ska Ludde vara med min bror och hans fästmö, för jag och Johnnie ska på bröllop. Ska bli jättekul, och skönt att det är cykelavstånd!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0