På bättringsvägen

Nu börjar det ordna upp sig. Huvudvärken finns kvar men är inte lika hemsk, så nu känns allt lite lättare. Febern är nog borta, eller så gott som borta.
Orkade till och med gå ut med Ludde en sväng i trädgården där vi lekte i snön. Försökte åka lite spark på vägen, men det var inte tillräckligt packat med snö och is, så vi körde fast i asfalten.
Johnnie tyckte att vi skulle stanna inne eftersom vi är lite sjuka(Ludde hostar och nyser) men vi vägrade. Så länge man klär sig ordentligt och inte ger sig ut på nåt i stil med en hård löprunda går det ju bra. Frisk luft behöver vi alla, framförallt om man är lite krasslig.
 
När huvudvärken är borta är det dags att ta tag i städningen här hemma. Vi har haft så fullt upp att vi inte hunnit ta tag i den biten nu när julen tackat för sig.
Känner dessutom att jag behöver fixa ordentlig leksaksförvaring åt Ludde. Efter julens alla klappar räcker knappast dom små lådorna under hans säng till.
 
Nä, nu kurrar magen så jag måste leta föda. Att jag känner hunger är ett tydligt tecken på att jag är på bättringsvägen, för igår ville jag inte äta något alls. Fick i mig sammanlagt en dubbelmacka på morgonen och två knäckemackor på kvällen. Plus några hemmagjorda pepparkakor. På tok för lite om man jämför med vad jag brukar äta på en dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0