Gott nytt år!

Första dagen på det nya året. Det känns som en nystart, en ny chans att göra allt bättre än året innan.
 
I år har jag inga nyårslöften. Jag har redan långt innan nyåret bestämt mig för vissa saker. Jag ska njuta av livet, även under dom mest tråkiga, leriga dagarna. För jag vet att just detta var nåt jag surade över under min sjukdomsperiod. Vi klagar över småsaker, hela tiden. Jag kunde gå på jobbet och irritera mig på småsaker, bli arg på en bråkig ko och sucka över kalla vinterdagar. Istället borde jag ha njutit över att vara frisk, ha en underbar familj, ett jätteroligt och lärorikt jobb och helt enkelt inte ha några större problem att ödsla min energi på.
 
Jag ska ta igen allt jag missade under 2013. Det känns som om jag missat hela året, vilket jag på sätt och vis gjort. All fokus har legat på cancern och Ludde, så när jag tänker tillbaka på året är det allt jag har att säga om de.
-"Hur såg 2013 ut för din del?"
-"Fick cancer och barn...Det var typ allt som hände!"
 
Hoppas på att slippa återfall i år. Haha, tänk vad knäppt egentligen.. Vilka olika mål och förhoppningar vi har om det nya året! Men det vore skönt att vara frisk nu ett tag. Jag tar det inte hälsan för givet som jag gjorde förr, för nu vet jag hur fort det kan ändra sig.
Förra året mådde jag prima på nyårsafton, så på ett år har jag hunnit bli sjuk, behandlas, få barn och friskförklaras. Så jag har i alla fall inte legat på latsidan under 2013!
 
Men under det nya året vill jag få tillbaka min kondition, komma igång med ridningen igen och åka iväg på semester i sommar. Jag har inga små krav, men det ska man inte ha heller. Som man brukar säga: Siktar man mot stjärnorna når man åtminstone trädtopparna!
 
2014 - Ett nytt år med nya möjligheter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0