Massor av träning!

Nu blir det ingen mer träning idag i alla fall!
Igår tog jag, Ludde och vovven en tur med sparken, vilket var lagom svettigt. Sen på kvällen var det(för en gångs skull) bra saker på tv, både "Drömmen om Sotji" och "Efterlyst" så jag passade på att köra ett lite hårdare träningspass. Det är alltid lättare om man har något som tar ens uppmärksamhet medans man tränar, för då glömmer man bort att det är jobbigt!
Körde på i ca 1½ timme och varvade crosstrainern, träningscykeln och ca 15 övningar på golvet(ni vet, sit up´s, armhävningar m.m.)
Självklart tog jag lite pauser regelbundet, är inte speciellt vältränad än!
 
Gjorde några nya övningar, och det känns i musklerna idag. Det ömmar lite lätt, så i morgon har jag nog en saftig träningsvärk..
Målet är att varva klättringen, träningen framför tv:n, skidåkningen, löprundorna, innebandyn och promenader/turer med sparken med varandra. Så mycket mer varierad träning än så kan jag nog inte få ihop.
 
Idag tog jag en tur med sparken med det vanliga "gänget", men åkte längre än tidigare. Det är tyvärr en del grus på vägen här och var så det var jobbigt att ta sig fram. Minsta mini-sten gör att sparken nästan tvärnitar. Men bra träning för ben och rumpa är det! Var både hungrig och helt slut när vi kom hem, och trots flera timmars vila är kroppen fortfarande tömd på energi.
Fast det har nog inte bara med träningen att göra. En viss liten grabb har börjat få gaddar och sov jättedåligt i natt, och det innebär att även jag sov dåligt eftersom jag måste ta hand om honom. Från kl. 02 i natt har Ludde väckt mig ca varannan timme. Trött..
Hoppas på bättre sömn för oss båda nu i natt istället.
 
Bilder från gårdagens och dagens turer med sparken:
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej!
Hur har du fått fast stolen på sparken på ett vettigt sätt? :)
/Sandra

2014-01-24 @ 17:03:36
URL: http://www.mammatilljohnny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0