Feber och sandlådor..

Ludde tillfrisknade lika hastigt som han insjuknade. På lördag kväll blev han mycket bättre och sov gott hela natten. Sen på söndagen var vi på traktorrace och alla var friska och krya, men på måndagen vaknade jag och kände mig öm i hela kroppen.
Tänkte först att det kanske berodde på att vi stor still länge under traktorracet, vilket kan göra att min kropp börjar ömma lite. Det har varit så sen sjukdomen, så det är nog en blandning av brist på träning och att jag fortfarande är sliten i kroppen.
Hur som helst så gjorde jag och Ludde klart hans sandlåda, och jag tog det lite extra lugnt ifall att jag var på väg att bli sjuk.
Ludde tyckte att det var jättekul att åka skottkärra medans jag körde sand från sandhögen till den blivande sandlådan. Verkade som om många som passerade också tyckte att det såg kul ut, för dom flesta skrattade/log och vinkade glatt.
När vi var klara gick vi in, för solen började bli lite väl stekande. Sen blev jag allt sämre och när Johnnie kom hem fick han ta hand om Ludde.
Alvedonen tog ner den värsta febern lite, och jag känner mig aningen bättre idag. Ögonen och halsen svider, jag känner mig ordentligt groggy och hela kroppen ömmar, men annars så!
 
Johnnie var snäll och tog med sig Ludde när han skulle köra grus. Skönt att få vila ordentligt utan att Ludde ska klänga, vilja leka och ha mat.
Nu är det bara att hålla tummarna för att min feber går över lika fort som Luddes. Inte så kul att ligga och sova/titta på tv när vädret är kanonfint ute. Att det är ordentligt hett hjälper inte mitt välmående heller, då det känns som om jag kokar bort...
 
Men sandlådan är i alla fall klar. Tadaaa:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0