Papper hit och papper dit..

Har precis suttit och ordnat med diverse försäkringsbolag och annat i säkert två timmar. Eftersom jag lider av både glömska, förvirring och okunskap är det en del som fortfarande måste fixas efter att jag var sjuk. Jag är helt tappad när det kommer till sånt här. Tur att dom flesta jag kommit i kontakt med(som försäkringskassan, länsförsäkringar m.m.) har varit väldigt förstående och lätta att ha med och göra.
Jag har så svårt för alla dessa papper som ska fyllas i och samtal som ska ringas. Det finns en anledning till att jag inte jobbar på kontor..
 
Men även om allt detta fortfarande gör mig förvirrad emellanåt så har jag lärt mig massor. Det finns fördelar med allt!
Just nu håller jag på och fixar med försäkringen jobbet haft på mig. Detta hade jag helt glömt, och det var först när jag städade och snubblade över några papper som jag började forska i det. Nu är en sjukanmälan skickad(bättre sent än aldrig) och en hel del papper ska skickas in som styrker mitt dåvarande tillstånd. Sen får vi se vad dom beslutar. Borde ha rätt till en liten slant i alla fall, rätt ska vara rätt.
 
Dessutom har en förening jag är med i mer eller mindre tjatat på mig att jag ska ansöka om stipendium. Också cancerrelaterat alltså. Ska inom kort sätta mig ner och fylla i dom papperen också. Alla dessa papper! Dom tar aldrig slut!
Samlade alla sjukhuspapper(allt som kan kopplas till cancern) i en pärm och den är proppfull nu. Men bra att ha ordning på papperen så det är lätt att hitta dom när dom behövs.
 
Nu måste jag krypa till kojs. Klockan närmar sig tolv med stormsteg och jag skulle behöva sova. Syrran var här igår eftersom vi hade vårt "glöggmys". Det blev sent så jag ligger lite efter i sömn.
Hade tänkt att berätta om glöggmyset och dagens ridtur i detta inlägg, men jag skjuter på det till nästa gång jag hamnar här. Förhoppningsvis blir det inom dom närmaste dagarna!
 
Nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0