Orkeslös

Idag har det varit en tung förmiddag. Vi satt uppe och kollade på Jägarna 2 igår, så jag hade nog fått lite för lite sömn.
Jag har inte haft vare sig energi eller motivation, men lyckades städa och diska lite här hemma i alla fall. Fast helst hade jag velat ligga på soffan och stirra upp i taket. Men efter en värktablett och lite mat med glass o blåbär som efterrätt kändes det lite bättre.
 
Nu sover Ludde en stund och jag satte mig här. Ska fortsätta pyssla lite här hemma tror jag, för det behövs verkligen. Husets insida har liksom inte prioriterats den senaste tiden som ni säkert förstår.
 
I natt sprang folk Midnattsloppet i Stockholm. Jag är avis, för det är ett lopp jag skulle vilja springa i framtiden. Har tänkt på det länge men det har inte blivit av än.
Blir inga lopp alls för mig i år, förutom Vårruset som jag deltog i under våren. Gick dock runt då jag var förkyld och otränad. Knäna var ju dessutom "nyläkta" och jag ville inte riskera något genom att springa.
 
Är anmäld sedan länge till Tjurruset(i år igen) men jag har gett upp den tanken. Chansen att jag skulle kunna pallra mig runt en mil i knepig terräng i oktober känns liten. Känns värdelöst att åter igen få avstå.
Men jag får ta en sak i taget. Tjurruset är ett av mina mål och man brukar ju säga att vägen fram mot målet är det bästa.
Så även om allt känns värdelöst just nu så ska jag försöka njuta av resan mot mina mål, även om resan just nu bara handlar om promenader.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0