Läkarbesök imorgon

Smärtan har blivit värre i framförallt buken, där en huggande smärta blir allt svårare att ignorera. Känns som om jag inte gör annat att äta värktabletter, samtidigt som jag tycker synd om min stackars lever som ska hantera medicinerna.
När värktabletterna gör sitt jobb mår jag nästan helt bra, och har under dagen både kunnat leka med Ludde och måla på husgrundet. Men när tabletterna slutar verka kommer den huggande smärtan tillbaka i buken och den jämna smärtan i ryggen.
 
Lovade mig själv att ringa onkologen idag och höll mitt ord. Pratade med en sköterska som skulle informera min läkare om läget, och på eftermiddagen ringde han.
Planen är såhär långt att jag, efter morgondagens tandläkarbesök, ska fortsätta resan in till stan för att träffa Bengt(min läkare). Han ansåg antagligen att jag var så pass viktig att han valde att klämma in mig i hans annars så fullbokade schema.
Skönt att träffa en läkare på onkologen nu när det känns såhär, och inte bli tvungen att åka till akuten.
 
"Kvällstabletterna" är tagna och snart borde jag vara rätt så smärtfri igen. Är lättare att somna om man inte känner den huggande känslan i buken hela tiden... Men först en dusch!
 
Jag återkommer med mer info om läget när jag får tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0