Shopping i stan

Idag har jag varit till stan en sväng och uträttat ärenden. Listan över saker som skulle behöva handlas började bli lång, så min snälla syster passade Ludde medans jag spenderade pengar.
Johnnie lägger om taket på huset så han var hemma, men kunde inte passa Ludde. Då är det skönt att ha pålitliga barnvakter som kan ställa upp!
 
Fick tag i nästan allt på listan. Dock fick jag inte tag i en ny cykelhjälm, vilket var dumt då det var en av dom viktigaste punkterna på listan. Den jag har trycker numera mot tinningarna och orsakar huvudvärk vid längre turer, inte kul. Jag drar mig för att sticka ut på cykelturer, fast att jag gärna vill.
Det konstiga var att det var så svårt att hitta dom cykelhjälmarna jag var ute efter. Nu när en ny hjälm ska handlas har jag lagt ner lite tid på att kolla upp vilka som hamnat högt på "bäst i test-listor" för att vara säker på att hjälmen jag köper är värd pengarna.
Men trots att jag var in i två Intersportbutiker, en Stadiumbutik och XXL var utbudet sämre än väntat. Får söka mig till en butik mer inriktad på cykelsport.
 
När jag kom hem var syrran inte helt nöjd. Ludde hade skönt sig fint, men sovit nästan hela tiden under timmarna hon passat honom. Hon ville ut och cykla med honom bland annat, men hann inte. Hon får återkomma. Ludde sov nog länge på grund av nattens oroligheter. Han vaknade vid 11-12 ungefär och var jätteledsen. Ingen feber, vilket brukar vara felet när han vaknar såhär på natten. Han lugnade sig inte när jag försökte trösta och ville inte ha välling. Lugnet infann sig först vid 3-tiden, och först då kunde vi sova.
Sen sov vi fram till 9.30, då Johnnies far kom för att hjälpa till med taket.
 
Nu på kvällen åkte jag till kvigorna för att rengöra deras vattenkar, räkna dom och mata med lite spannmål. Solen var på väg ner och jag önskade att jag hade haft en kamera. Så fint med solnedgång och nyfikna kvigor.
Dessutom kvittrade fåglarna glatt, snacka om att jag njöt!
Fanns bara en glädjedödare, eller rättare sagt 50 000.. Myggen och knotten har vaknat och var sugna på blod.
 
Nu ska jag krypa till kojs. Imorgon är det jobb igen!
Är det inte konstigt att när man letar jobb, finns inget. Men när man sen börjat jobba, näst intill haglar jobben ner från himlen. Skönt att vara eftertraktad i alla fall!
 
Sov gott! Det ska jag göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0