Uppdatering

Tänkte skriva en liten uppdatering.
 
Kan glatt berätta att jag fortfarande känner mig bra i kroppen. Ingen smärta, inga besvär. Fortfarande väldigt trött, men det tar jag med ro. Inte så konstigt att man blir trött när kroppen väl får slappna av efter allt kaos. Dessutom är det vinter, och att bli lite vinterdeppig är inte ovanligt i vårat avlånga land.
Skönt att vara igång och jobba igen utan att behöva stå ut med ryggsmärtor och liknande.
Träningen går också bra, märker redan stor skillnad. Kroppen börjar hitta på sina muskler igen och jag har träningsvärk lite då och då.
 
Förövrigt händer det inte så mycket nytt. Läkarbesök nu om ett par veckor om jag inte minns fel. Det vanliga rutinbesöket på onkologen(rutinkoll efter cancern). Har fortfarande inte hört något angående senaste röntgen av urinvägarna. Får väl se om dom hör av sig, annars får jag ringa.
Som Johnnie sa för ett tag sen: "När du var cancersjuk och gravid ville alla ta del av ditt fall och allt gick med en sån otrolig fart, men nu när du inte längre är lika intressant hör ingen av sig".
Måste hålla med, förut var dom jätteduktiga på att ringa och hålla mig uppdaterad, men numera får man nästan tjata för att få svar på prover och liknande. Ingen säger något alls.
Jag förstår att läget inte är lika akut längre, men ett snabbt samtal, brev eller mail om hur röntgen såg ut kan dom väl ta sig tid till?
Läkarna har säkert mycket nu efter jul och nyår, men det är inte bara den här gången jag fått vänta på provsvar som dröjer.
Aja, så länge det känns bra i kroppen lider jag inte speciellt mycket av att inte ha fått svar. Vore ju dock skönt att få sätta punkt för detta kapitel av elände alternativt förbereda sig på vidare behandling om så skulle behövas.
 
Härligt att vintern äntligen tog fart. Folk gnäller i vanlig ordning över snö och kyla vilket roar mig. Lite gnäll är ju okej, men kom igen.. vintern kommer varje år. Vänj er eller flytta till ett varmare land?
Jag gillar inte bilar på vintern. Kalla, isiga och emellanåt svårstartade. Men jag njuter av hur vacker vintern är med all snö, och tittar roat på medans hunden, katten och sonen leker i snön. Tills jag själv ger mig in i leken vill säga, dom ska inte få allt det roliga!
 

Vill ni se mer bilder och mindre text rekommenderar jag min instagram som uppdateras mycket oftare än bloggen. anna__wallin 
Är ni däremot mer intresserade av text, så är det här ni ska vara!
 
Nu ska jag krypa till kojs. Jobb imorgon.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0