Tråkigt väder..

Tråkigt väder idag..men trots de tvingade jag upp mig ur sängen å ut på en joggingrunda. Var inte så kallt som jag trott, men man märker ändå att hösten har knuffat undan sommaren.

Johnnie jobbade natt å kröp ner i sängen halv 7 i morse. Han kommer jobba så i 4 veckor nu, så vi kommer inte träffas så mkt. Vi kommer endast ses på fredagar, helger å dom minuter vi e vakna då han kryper ner i sängen å när jag säger hej då innan jag åker till jobbet. :)

Jag e så trött jämt just nu. Har liksom inte kommit in i mina gamla vanor igen efter flytten hem till Johnnie för några veckor sen.
Förut brukade jag ju gå upp 7-8 på morgonen å jogga, städa, rida m.m. men nu masar jag mig i bästa fall upp kl 08.30 för en halvseg joggningtur å frukost innan jag måste skynda mig till jobbet. Mkt beror nog på hösten, men jag tror faktiskt att den stora boven i dramat e sängen. Jag sover djupt i den å så, men vaknar alltid trött. Varesig jag sover för mkt, för lite eller alldeles lagom, de e alltid lika svårt att ta sig upp. Vi ska först testa me att lägga min bäddmadrass i sängen för att se om de blir bättre, annars får vi hämta hela min säng från mamma å pappa å använda den tills vi köper en ny.

Får se hur de går, men nåt måste göras. Såhär vill jag inte ha de!

tjao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0