Ludde och jag

För en "vanlig" människa vore dagens äventyr ingenting, men för mig har det varit en rätt händelserik dag. Som jag skrev i förra inlägget så har jag plockat bär, och efter det pysslade jag lite hemma. Sen på kvällen åkte jag och handlade innan jag tog en sväng förbi mamma och pappa för att träna unghästen lite.
 
Sen jag kom hem har jag packat upp matvarorna, lagat mat, ätit, matat lillen och nu sitter jag här och gäspar. Ludde har varit lite väl pigg och även lite sur nu på kvällen, så jag har inte fått en lugn stund. Tur att jag hann äta innan han vaknade!
Johnnie är iväg och umgås med grannarna, så jag och Ludde har myskväll även den här dagen.
 

Nu verkar han äntligen ha slocknat, så då kan jag lägga honom i hans säng. Ska nog passa på att sova jag med, för om ca 2 timmar är det dags för matning igen.
 
Kan även meddela att jag blir allt piggare och starkare i kroppen. Visst, alla muskler är borta, men jag klarar av vardagssysslor allt bättre. Det gör att jag kan sysselsätta mig och därmed mår bättre psykiskt. Jag har fortfarande mina djupa dalar, framförallt sent på kvällarna. Men det är inte så konstigt när det är kaos i mitt huvud efter dom senaste månadernas prövning.
Tiden läker alla sår sägs det. Jag lever på hoppet om att det är så.

Kommentarer
Postat av: jennie

Vet bara att det är en bit av hjärnan som är död "/ det hände redan i magen så vi fick göra akut snitt med henne, hjärtljudet gick ner så for jag fick värk:( det var lite olustigt. Men det gick bra fram tills 17 tim senare då hon fick kramper å fick åka till örebro (usö) födde henne i karlskoga. Tror inte att det kommer på verka henne alls. Får ni gå på kontroller med eran lilla ?? :) kram

2013-07-15 @ 10:05:41
URL: http://mammatillhampusnicole.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0