Promenader

Illamåendet blir sakta men säkert bättre, men jag känner fortfarande av det. Har hållit mig lite isolerad då jag inte vet om jag är magsjuk eller vad det nu beror på, men nu börjar jag ledsna fullständigt på det.
Igår deppade jag ihop totalt på grund av tristess, illamående och trötthet. Johnnie lagade mat och såg till att jag kom i säng tidigt, så jag kröp till kojs strax efter 21.
 
Jag fick inget alls gjort igår, och såna dagar avskyr jag. Men jag gick i alla fall en lugn tur med Ludde och vovven, vilket är ett måste när solen skiner så härligt!
Bäst att passa på att njuta av blåsippor och fågelsång till fullo i år, då förra årets vår spenderades i ett litet rum på kvinnokliniken.
 
Detta är en misslyckad bild, då jag fotade så fort att jag inte hann se exakt vad jag fotade. Ville inte gå miste om Luddes roliga min:
 

Just nu sover Ludde och Johnnie är i Tierp och klipper sig. Jag ska passa på och röja upp lite här hemma, då det är kaos här inne efter att vi bytte soffa igår. Våran gamla höll på att rasa fullständigt och vi fick en helt okej från Johnnies bror då han skulle byta. Ovant med en ny soffa, men skönt att få ut den gamla trasiga!
Vi prioriterar inga soffköp just nu, så vi nöjer oss med en begagnad tillsvidare. Tack Pierre!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Så fint med blåsippor :) Ha en bra dag :)

Svar: Tack detsamma :)
Info om mig!

2014-03-29 @ 10:41:37
URL: http://coffeeandcupcake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0