Lördag

Känner mig väldigt sliten idag med, men lite bättre än igår i alla fall. Måste dock passa mig när jag reser mig hastigt, för då snurrar det till ordentligt i skallen.
Grannen kom förbi nyss och då satt jag först på huk hos Ludde som låg på golvet. Reste mig lite väl fort när jag hörde honom komma in i hallen och då blev de nästan suddigt för ögonen.
Det går nog över när jag vilat och ätit ordentligt.
 
Johnnie ska på fest i kväll, men jag har valt att stanna hemma och ta det lugnt. Johnnies syster ska ta hand om Ludde under kvällen/natten så att jag inte behöver tänka på honom utan bara på mig själv.
Vågar inte vara själv med honom för länge då jag inte litar på att jag orkar sköta honom ordentligt. Självklart gör jag mitt bästa, men eftersom jag måste vila så är det dumt att ta på sig att sköta honom hela natten när Johnnie inte är hemma.
Ska tillägga att Johnnie självklart fått mitt godkännande att gå på den här festen, då han behöver en paus från blöjbyten, matning, sjukhusbesök och sjuk flickvän. Jag hade gärna själv tagit en paus från allt detta, men den här sjukdomen kan man inte bara klä av sig som en tröja.
 
Johnnie har skött Ludde exemplariskt nu när jag varit borta i Örebro, och jag är så stolt över honom. Det är verkligen inte lätt för honom att bli pappa samtidigt som han ska ta hand om mig dagligen. Man kan jämföra det med att sitta ensam hemma med tvillingbebisar..
 
Nä, nu ska jag nog sätta mig ute i trädgården en stund. Måste ha lite frisk luft!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0