Remember me.

Måndag. Förut var måndagar jobbiga, för man hade ju hela veckan framför sig, men nu gör de mig inget. Älskar mitt jobb och visst kan det ta emot lite extra på en måndag, men bara jag kommer igång me jobbandet flyter allt på så bra så :) Sen hinner man knappt blinka innan de är torsdagskväll!

I helgen ska Johnnie till Gotland med några vänner för att delta i en tävling. I ärlighetens namn vet jag inte om de är ett endurolopp eller vad det egentligen kallas, men dom ska iaf köra cross/mc. Haha, vilken koll man har på sambon! Jag är inte så insatt som ni säkert förstår. Jag bara håller reda på papper och utrustning han ska ha med sig, och håller tummarna för att pojken min ska komma hem hel!

Sitter just nu och lyssnar på min nya favoritlåt. Har hört den då och då men inte tagit reda på vilka som sjunger. Nu har jag hittat den och njuter :) Låten är: T.I. feat. Mary J. Blige - Remember Me. Helt min stil på låt!

Nu ska jag sammanfatta helgen:

I fredags blev de hoppning på ridningen. Jag red en kompis travhäst då den är lite oberäknerlig när det gäller hinder. Hon ville rida en ordentligt skolad häst så vi bytte helt enkelt. Hästen var jätteduktig men hade sin egna lilla vilja så de blev hen hel del tvärnitar framför hindren. Jag skrattade bara och sa att jag iaf fick öva balansen, för de var bra kämpigt att försöka hålla sig kvar på hästryggen.
Trots det var jag helnöjd med hästen för efter en halvtimme fattade hon vad hindren var till för.

Johnnie var på en fest och även jag var medbjuden, men eftersom ridningen kom ivägen tackade jag nej.
Hittade Johnnie och katterna sovandes på soffan sen tidigt på morgonen :)

På lördagen var jag först på ett träningspass och sen blev de spa tillsammans med Emilia. Inte alls tokigt att bli ompysslad, men nästa gång ska jag nog testa ett annat ställe. För att ha nåt att jämföra priser och sånt me :)
Ansiktsbehandlingen var mkt trevlig, höll på att somna. Dock badet var inte min grej. Tråkigt, varmt å dyrt. Inget jag tänker satsa på nästa gång. Men ansiktsbehandling kommer jag gå på igen!

Efter det gick vi och fikade innan vi gick skiljda vägar. Mkt trevlig, men dyr dag!

På kvällen åkte jag, Johnnie, Kemppi och Elin till Uppsala och käkade på resturang. Trivs bra med Elin och Kemppi, för dom är både roliga och trevliga. Dessutom har vi 4 väldigt trevligt ihop, de tycker iaf jag :)
Brorsan hade bjudit oss på fest i skyttorp oxå, med badtunna och allt. Men tyvärr var vi för trötta för att åka dit..Får ta det en annan gång. Om inte annat så ska jag ha min Flytta-in-hos-Johnnie-fest snart! Och då får jag bjuda Jimmy :)

Igår var det städdag, och vi(framförallt jag) städade rent hela huset. På kvällen åkte Johnnie och jobbade, så jag  åkte och handlade. Träffade lite folk jag känner och stod och pratade lite.
Sen åkte jag hem och lagade mat. De konstiga me mig är att jag inte kan laga enkla saker, men svårare maträtter lyckas jag med...

Idag kom johnnie på besök här på jobbet. Äntligen en kille som inte är rädd för smuts och skit! Han stod glatt och pratade med mig och Lasse sen blev han tvungen att åka vidare mot jobbet.

Nu ska jag hem och baka lite tänkte jag. Vet inte vad, men de får vi se :)

En anledning till att jag inte tar me mig pojken ut på shoppingtur..


tjao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jätte bra blogg,och fin ,helt underbar :D

Min blogg är inte lik din,men den är bra ändå tycker jag ;) Den handlar om hur man kan förbättrar sin självkänsla och självförtroende .ja,och så handlar den om massa andra sker som tonåringar går igenom. Du kan ju kolla in den,även om den kanske inte är någonting för dig,de den ett försök;)

Den heter ialf ; http://jjuno.blogg.se

2009-10-26 @ 22:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0