Samtal från läkaren

Igår ringde läkaren från urologen med svar om hur senaste röntgen såg ut. Innan jul röntgades mina urinvägar för att vi skulle se hur flödet såg ut efter alla problemen jag haft under hösten.
Om någon har missat det så upptäcktes en förträngning i vänster urinledare under operationen(infektion i buken) i somras.
En stent(ett slags rör) sattes in för att töja urinledaren men när denna togs bort fick jag hög feber. Stenten hade inte gjort sitt jobb och njuren blev inte av med vätskan. För att avlasta gick jag i en månad med en kateter direkt från vänster njure.  
En ny, lite tuffare stent sattes in och jag slapp katetern. Efter några veckor hamnade dock stenten lite fel vilket resulterade i kraftiga smärtor från njuren och en tur till akuten liggandes i baksätet på föräldrarnas bil.
Stenten plockades ut och sedan väntade vi spänt på om det skulle funka denna gång.
 
Har inte haft problem sedan dess och denna röntgen skulle bekräfta att allt var bra.
Läkaren förklarade att allt såg bra ut i det stora hela. Flödet var okej och han var nöjd. Vänster sida är dock lite sämre än min högra, antagligen på grund av alla problem.
Men så länge jag inte får mer problem är dom nöjda med mig. Härligt!
 
Kanske jag äntligen går mot ljusare tider nu. Jag skulle åtminstone vilja ha en paus att återhämta mig ordentligt på. Om man nu kan få komma med ett litet önskemål!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0