Massage

Idag, innan jobbet, åkte jag till min massör och blev masserad i 45 minuter. Nu kanske fler av er blir lite avundsjuka(det blev Johnnie) men det var inte så skönt som man kan tro. 
Jag har ett krävande jobb med mkt tunga lyft och liknande, vilket sätter sina spår i kroppen på olika sätt. Jag började gå till Christina pga att jag började känna mig stel och osmidig, vilket hon kunde bekräfta.

Hon knådade, tryckte och tog i allt vad hon kunde. Stelheten var värre den här gången, kanske beror på att jag jobbat lite mer än vanligt den senaste tiden..
Det roliga är att jag är otroligt kittlig där jag är som stelast, så ena stunden fnissade jag för att sen stöna till av smärta när hon sen började bearbeta den stela punkten.

Hon avslutade det hela med att "knäcka" ryggen på mig. Det knakade till flera gånger..

Nu börjar jag få träningsvärk så det märks att hon tog i :)

Hon tipsade mig även om några övningar som jag ska försöka jobba med. så förhoppningsvis blir det bättre snart. Vill inte slita ut kroppen redan!

Nu ska jag försöka fösa in min trötta familj i sovrummet. Johnnie och katten ligger och sover här bredvid i soffan och hunden ligger på golvet.

Tjao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0