214 miljoner.

Vad skulle jag göra om jag vann dessa pengar? Inte en blekaste.. Skulle antagligen stå där som ett fån och tro att allt var ett skämt!

Skulle väl först och främst bjuda familjen på en lyxig semester(det behöver dom!) och självklart skulle jag och Johnnie resa till dom ställen vi velat besöka men inte haft råd. Men..sen då?

Jag trivs med jobbet, bilen och hemmet och anser att jag inte behöver byta upp mig bara för att jag fått pengar. Jag skulle ju inte behöva jobba, men vad ska man då göra? Sitta hemma och ta det lugnt är inget för mig då jag blir nervös och rastlös av det.
Så mkt hade nog varit sig likt, men ändå inte. Man skulle ju ha möjlighet att göra så mkt mer än i vanliga fall :)

Förresten, skulle nog förnya min garderob en hel del :) 
Känner jag mig själv rätt så skulle pengarna mest gå åt till småsaker. Som kläder, skor, gardiner, möbler, vinterdäck, hästtäcken och liknande.

Vad skulle du göra om du vann otroligt mkt pengar?

Tjao!

Krogenbilder!

Här har vi några bilder från senaste gången jag var ute på krogen!





Tjao!


Sjukdom och sorg..

Har inte alls mått bra idag. Det började strax efter att jag gått upp ur sängen och druckit ett glas blåbärssoppa. Fick lite ont i magen, men tänkte att jag säkert bara druckit för fort.
Joggade en sväng(försöker komma igång med joggandet igen) utan problem. Det var först när jag kommit hem som jag fick otroligt ont i magen.
Tillslut fick jag i mig lite flingor men det gjorde lika ont ändå. Efter att Johnnie pysslat om mig lite kändes det bättre och jag åkte till jobbet. Det onda kom tillbaka och jag började även frysa fast att det inte var kallt. Tillslut mådde jag illa, frös, var snurrig i skallen, hade ont i huvudet och i magen.
Började fundera på om nån influensa var på g, men jag har inte mött några sjuka människor på länge så man kan undra vem som smittat mig..

Jag lyckades fullfölja mjölkningen(mest pga envishet) och sitter nu här vid datorn på jobbet. Känner mig inte helt bra, men tror att lite sömn kan vara till stor hjälp. Så därför ska jag strax krypa till kojs.

Sen kan jag meddela att en av mina små katter tackat för sig. Det var i fredags när vi var hemma hos Johnnies bror som en granne ringde och sa att han kört på en katt.
Enligt grannen var katten död så vi stannade kvar på festen ett tag till. Jag har aldrig sett mina katter vara nära vägen, så jag var inte så orolig. men jag kunde ändå inte släppa tanken..
När vi kom hem gick vi och letade efter den. Efter att bara kastat en blick på den döda kroppen kunde jag konstatera att den lilla livlösa varelsen var min. Jag var nämligen iväg och steriliserade katterna nyligen, och pälsen har ännu inte växt ut tillräckligt på magen.
Katten var hel, men lite blod hade sipprat ut ur munnen. Verkade som om huvudet tagit smällen, vilket var bäst. För då dog den direkt utan att behöva lida.
Dagen efter begravde vi henne i trädgården. Det blev väldigt tomt utan min lilla katt, och nu har inte den andra nån att leka med.

Nu ska jag krypa till kojs och ringa Johnnie(som jobbar eftermiddag). Bör oxå äta nåt, för jag skippade lunchen pga illamående!
Tjao!



Dags att leta bikini?

Jag var nyss i chefens kök och käkade middag som hans flickvän lagat. Mums! Medans jag åt ringde Johnnie och sa att han hade fått förhinder och inte kunde komma på besök ikväll(vilket han tänkt) men det gör inte så mkt. Jag tänkte ändå komma isäng tidigt och imorgon kväll bär det av hemåt eftersom chefens pappa kommer hem nu ikväll från sin semester.
När jag ätit klart gick jag in på toan för att borsta tänderna och tvätta mig i ansiktet(är noga med att morgon och kväll rengöra och smörja ansiktet). Kollade mig i spegeln lite snabbt och fick en sån där härlig tanke i huvudet: "Va snygg jag är!"
Det händer att jag tänker så, men oftast är jag bara "nöjd" med hur jag ser ut. Konstigt nog verkar jag tycka att jag är snyggast när jag är helt ofixad. För idag var jag osminkad och hade håret uppsatt i en slarvig hästsvans, men jag måste medge att jag hade lite vackert rosade kinder efter att ha varit ute i kylan :)
Aja, tycker om dom ögonblick då jag verkligen älskar mig själv! För det ska man göra(och det får man göra, men till en viss gräns..)

Min mobil lever verkligen sitt egna liv. Redan från början har den varit lite speciell, men i butiken sa dom bara att den behövde vara avstängd ibland och då skulle det inte vara några problem. Det är tyvärr sällan jag vågar ha den avstängd då det hänt att folk ha behövt åka till sjukhuset kl 3 på natten eller nåt annat akut problem uppstått. Jag vill vara tillgänglig dygnet runt.
Idag har min mobil roat sig med att låtsas vara utan mottagning fast att jag vet att jag ska ha det på dom platser jag befunnit mig. Då brukar man få blåsa ur mobilen och sen är problemet löst.
Det krävs mkt av en mobil för att den ska tåla miljön som finns på ett jordbruk. Den måste vara slag-, damm- och fukttålig.
Min håller än, men man får som sagt blåsa ur den ibland..

Jag satt och bläddrade i en Elloskatalog förut idag och blev otroligt sugen på att handla en ny bikini. Sitter och killar lite på internet nu..
 En sån här kanske?

 Eller varför inte en sån här?

Vore kul att ha nåt lite annorlunda! Fast jag måste komma igång och jogga igen, så att jag får tillbaka mina sexiga magmuskler! Magen är fortfarande rätt platt, trots den kak- och godisdiet jag levt på hela vintern. Men vem vill inte ha en vältränad kropp på sommaren?

Nu ska jag krypa till kojs.
Tjao!



Längtar..

Tack för era fina kommentarer!

Har just jobbat klart förmiddagspasset och tänkte nu ta en lååång härlig dusch. Sen ska jag nog sova nån timme innan jag ska jobba vidare.

Börjar verkligen längta hem till Johnnie nu. Vi har varit ifrån varandra alldeles för länge! Men på onsdag kväll får jag åka hem och sova med honom. Längtar!

Nu måste jag gå, om jag ska hinna sova lite. Tjao!

Jag lever min dröm.

Sitter på jobbet och skriver detta inlägg, för jag kommer bo kvar här fram tills onsdag kväll. Chefens pappa är bortrest fram tills imorgon kväll och vi tyckte att han skulle få en mjukstart efter semestern så jag tar och jobbar hela onsdagen som en liten bonus. Lite extra pengar tackar man ju inte nej till!

Johnnie kom hit igår kväll och sov här med mig. Jag har märkt att jag sover otroligt mkt bättre med honom än ensam. Förut var det tvärt om :)
Nu har jag vant mig med hans närhet och vill jämt ha honom nära! Jag är kärare än någonsin och hoppas på en lång och lycklig framtid tillsammans med Johnnie.
Pga tidigare förhållanden som gått dåligt hade jag och Johnnie en lite krasslig start tillsammans. Jag vågade inte lita på honom, för jag ville inte bli sårad igen.
Jag höll mig på min kant och ville ha mitt liv ifred. Samtidigt fanns det något hos honom som fångade mitt intresse.
Och det är tur att han har sånt tålamod, för annars hade det nog inte gått. För det tog ett tag innan jag började lita på honom. visst, jag är än idag på min vakt, men den här killen är inte som min förra. Johnnie är pålitlig, och jag tror inte han skulle kunna svika mig. Men skulle det mot all förmodan hända vet jag hur det kommer gå. För jag skulle aldrig våga lita på honom igen, så hur mkt jag än älskat honom så hade jag lämnat honom. Jag lärde mig en hel del från tidigare förhållanden..
Men som sagt, jag är så otroligt kär!

Igår förmiddag åkte jag hem till mamma och pappa för att rida en sväng på travhästen. Solen sken, snön höll på att smälta sakta men säkert och Bullen traskade på med långa rytmiska steg. Jag är säker på att han njöt lika mkt som jag, för han såg så belåten ut när han gick vägen fram. Fåglarna kvittrade och det doftade underbart.
Våren står för dörren och jag känner redan nu hur energin återvänder!
Men det var då, när jag lugnt skrittade vägen fram på min häst, som jag insåg en sak.

Jag har ett jobb jag trivs med, jag har en underbar pojkvän som jag är otroligt kär i, jag har återuppivat gamla intressen som legat i dvala en längre tid, jag har en härlig familj och våren är på gång. Kan det bli bättre?
Min dröm och mitt mål här i livet är att vara lycklig och leva, och det känner jag verkligen att jag gör just nu!

De här är mitt liv
Jag lever min dröm
Jag har tagit mig hit
Utan nån rast eller sömn.
Jag lever min dröm

I lördags var jag ledig, och den dagen spenderade jag med Johnnie på hans jobb. Jag har länge velat åka med Johnnie i lastbilen, men det har aldrig passat då jag har ett jobb att sköta.
Men i lördags åkte jag med och det var kul att få se vad Johnnie pysslar med om dagarna. Fick dessutom testa att köra lastilen och kranen lite, då jag vill ta lastbilskort. Fixar med övningskörningspapperen nu :)

nä, nu måste jag skutta isäng!

Nattinatt!


Små små steg

Sitter och lyssnar på en av mina gamla favoritlåtar. Hörde en ny låt med artisten men kunde inte komma på hur hennes tidigare låt gick, men jag mindes att jag gillade den. Därför var jag tvungen att gå in på youtube.se och lyssna.
Låten är "Små små steg" med Mitt Piano. Vet inte varför jag gillar den, kanske är det helt enkelt den lugna och härliga rytmen :) Och så känner jag nog igen mig lite i låten.. Jag är en sån person som tar små, små steg!

Tyvärr gick det inte bra med den lilla kalven som föddes idag. När jag kom ut senare för att ge henne mat hade hon somnat in, för att sen aldrig vakna igen.
Hennes tid var inte inne och hon var antagligen inte redo för den här världen riktigt än. Ändå ger jag mig själv skulden, för tänk om jag hade kunnat rädda henne? Jag hatar när djuren dör, och framförallt när dom inte får en ordentlig chans.
Hennes mor mår heller inget vidare. Tycker så synd om henne för hon har verkligen haft otur den senaste tiden..
Först fick hon juverinflammation, vilket veterinären kom ut och behandlade. Då visade det sig att hon hade hög feber, vilket inte alls syntes.
Hon fick sprutor och sen skulle hon bli bättre. Nån dag senare kalvar hon, 3 veckor för tidigt och kalven dör. Hon var inte alls redo så hon har ingen mjölk alls. Så nu står hon där.. Chefen har redan dömt ut henne, men jag hoppas att hon ska komma igång och mjölka igen. För jag gillar den kon..

Usch..Hoppas på att morgondagen blir bättre än idag iaf.

Blev ledig mer än väntat i helgen. Kommer jobba imorgon förmiddag och sen är jag ledig fram till söndag eftermiddag. Vilken lyx!(för mig som räknat med att jobba hela helgen..)

Nu ska jag sova!
Tjao!


Nyfödd liten kalv!

Egentligen skulle jag ha sovit vid det här laget, men det satte en liten kalv stopp för.

Eftersom jag går upp 03.30 och kommer isäng runt 21.00 blir det lite lite sömn för mig som är van vid vid runt 8 timmar. Därför brukar jag sova några timmar efter morgonmjölkningen så att jag orkar eftermiddagen. Och idag tänkte jag sova så mkt jag bara kunde på dagen, men som sagt kom en kalv emellan.

Den lilla rackarn hittade jag i dyngrännan uppe i gamla ladugården där kor och kvigor som ska kalva står. Kon skulle inte kalva än på ett tag, så det kom helt oväntat. Men den lilla slemmiga figuren levde och förhoppningsvis kommer den klara sig. Just nu ligger hon under en värmelampa och torkar :)

Nu ska jag ut och kolla hur det går för den frysta mjölken jag håller på att tina till henne.. sen ska jag förhoppningsvis hinna sova lite!

Tjao!

Besök!

Nu är jag klar med förmiddagspasset och tänkte gå och lägga mig en stund, annars orkar man inte i längden..

Ikväll tänkte Johnnie komma på besök och sova över med mig. Längtar verkligen jättemkt då man inte är van vid att vara ifrån honom flera dagar i rad, Jag KAN vara ifrån honom längre tid, men jag är så kär i den killen att jag saknar honom så gott som jämt.
Ville bara att ni inte skulle tro att jag är den typen som ALLTID hänger med pojkvännen, klänger och ska jämt ha uppmärksamhet. Jag och Johnnie har så mkt för oss att vi knappt hinner ses om dagarna, så när vi väl ses vill vi ägna så mkt tid som möjligt till varandra.



nu ska jag käka lite innan jag skuttar isäng!
Tjao!

Jobb, massor med jobb!

Den här veckan kommer bli hård. Iaf för mig som inte är van att gå upp tidigt. 
Chefens pappa och mamma åker utomlands imorgon så jag ska jobba från 04.00 till ca 19.30 varje dag tills tisdag nästa vecka. Självklart får jag några timmar ledigt mitt på dagen, men som sagt, för mig som inte är van blir det tröttsamt ändå. Framförallt då jag är morgontrött av mig :)

Sen är det inget vidare att vara ifrån Johnnie så länge. Man har ju blivit lite bortskämd nu när man bor tillsammans med honom och träffar honom så gott som varje dag. Men förhoppningsvis kommer han och hälsar på under veckan!

Träffade Emilia i stan igår eftermiddag. Det var trevligt att fika och strosa runt bland affärer och prata om allt möjligt. Först var jag inte så sugen på att åka till stan då jag drabbades akut av jag-vill-inte-göra-nåt-alls-sjukan. Men efter att ha ringt och pratat med Emilia skuttade jag in i duschan och stack iväg. För jag ville ju träffa henne, men kände mig lite trött och slö.
Men jag ångrar inte att jag åkte in, för det var som sagt riktigt trevligt!

Det är härligt att umgås med kompisar som man kan prata om allt med, för samtalen blir så mkt roligare och ärligare då! Iofs är jag en sån person som kan prata om det mesta med dom flesta, men det är ändå nåt speciellt med att sitta och prata i timmar med en bra tjejkompis.
Roligast är att i efterhand gå igenom allt man hunnit prata om och hur samtalet kunde gå från jobb till sex och vidare till vilken mascara som är bäst.  
Samtalen tar såna snabba och konstiga svängar och minsta lilla ord kan leda vidare till ett helt annat ämne.
Har ni tänkt på de?

Och när jag tänker efter pratade jag och Emilia om bland annat: Sex, jobb, kompisar, fest, syskon, knark, smink, kläder, skor, mat, barn, pojkvänner, gamla ex..osv osv.. allt i en enda röra :)
  

Nu är det dags för mig att skutta isäng!

Tjao!



Titanics uppföljare: en bluff!

Det var som jag misstänkte, det blir ingen uppföljare till Titanic! Jippi!
Emilia förklarade för mig att det hela bara var en bluff, och ska jag vara ärlig var jag riktigt rädd där ett tag. För jag tycker verkligen inte att det ska bli någon uppföljare. Inte ens en nyinspelning faktiskt, då jag tycker att filmen är otroligt bra som den är!

Så nu kan jag pusta ut! och skratta lite åt mig själv som faktiskt gick på det ett tag :) Fast jag var inte den enda har jag märkt!

Nu ska jag strax skutta in i duschen och göra mig lite fin. För sen ska jag träffa Emilia i stan och fika lite :)

Nästa vecka blir rätt tuff för mig(som inte är van) för chefens pappa ska resa bort på semester. Det innebär att jag ska jobba både förmiddagar och eftermiddagar från tisdag till nästa tisdag. Helgen går oxå åt till att jobba. Men pengar blir det!

Nu måste jag kila! Tjao!

Helg!

Nu är det söndag igen. Helgerna går så fort!
Ändå tycker jag att jag har hunnit med en del skoj denna helg hittills! Igår var det underbart väder, så jag kunde inte låta bli att ta en härlig promenad.


Jag älskar den känsla jag får i kroppen när solen kommer tillbaka efter en lång, mörk vinter. Energin kommer tillbaka med full kraft och det bara pirrar i kroppen. Då kan jag inte sitta still!

När jag kommit tillbaka hem efter promenaden bytte jag om, käkade en ordentlig frukost och duschade. Sen åkte jag hem till mamma och pappa för att rida en sväng.
Ridandet gick bra och det var härligt att skritta fram längs vägen när solens strålar värmde. Dock tyckte min häst att det var läskigt att gå förbi några hus, så jag fick hoppa av och leda förbi honom.
Tog några kort medans Bullen stod och lyssnade på olika ljud:




När jag släppt ut honom i hagen åkte jag tillbaka hem till Johnnie. Vi tog det lugnt ett tag och Johnnies mamma kom förbi och pratade lite. Sen bytte vi kläder och fixade oss lite för vi tänkte lyxa till lördagskvällen lite genom att åka till stan och käka.

Efter att ha ätit en massa god mat åkte vi hem till mina föräldrar och matade min lilla kreatursflock :)

Idag ska jag hjälpa mamma och pappa med korna, och nu börjar jag få lite brådis..

Tjao!

Titanic

Är det bara jag som missat att det kommer en uppföljare till filmen Titanic?
Såg trailern igår, och blev så besviken. Varför kan inte en storfilm som Titanic få vara ifred? Varför ska det alltid komma en uppföljare? Vissa filmer kan man enligt mig inte göra en uppföljare på..

Jag anser att filmen gjort sitt, dvs att den inte kan bli mkt bättre än såhär. Den är stark, känslosam och bygger på en sann berättelse. Att sen göra en uppföljare förstör så mkt..

Eller vad anser ni? Jag älskade iaf filmen, och det känns helt fel att göra en 2:a då det liksom inte finns mer att säga.. Titanic försvann ner på havets botten, Rose överlevde och Jack dog..eller?

Här har ni trailern:
http://www.youtube.com/watch?v=df7669mkE98&feature=related





Titanic 2 är iaf inte en film jag kommer se på bio..

Såg dessutom nåt klipp som jag tror var från Titanic 2 nyss, och redan där hittade jag ett stort fel. Titanic bärgades, och var helt. Titanic bröts nämligen av på mitten när det sjönk. Dock satt dom 2 bitarna ihop, men i filmsnutten jag såg på Youtube var det inga tecken på det. Aja baja! Rätt ska det vara!
Fast man vet aldrig, dom kanske satt och svetsade ihop henne innan hon drogs upp :)


Mat!

Sitter just nu och letar efter nya, goda och enkla maträtter. Fantasin börjar ta slut och eftersom både jag och Johnnie har mkt för oss och därför sällan har tid för matlagning, behöver jag maträtter som är snabba. Dvs går snabbt att tillaga :)

Om nån av er som läser detta har något tips, antingen på recept eller bra hemsidor/böcker, skriv en liten kommentar!

Har iaf hittat 2 intressanta recept..

Tjao!


Ont om inlägg :(

Blir ont om uppdateringar just nu. Har så mkt annat att göra att jag helt enkelt inte hinner..
Fast ska jag vara ärlig händer det inte speciellt mkt intressant just nu ändå. Jobbar, pysslar hemma, rider, umgås med Johnnie..det är ungefär allt :)
Sitter och längtar till sommaren som dom flesta andra, då kommer det bli fart på allt igen.

Nu ska jag hem till mamma och pappa för att mata kalvarna och sen drar jag vidare hem till mig och Johnnie. Där ska det lagas mat, mysas och kollas på tv!

Tjao!

RSS 2.0