Kondis :)

Har precis blivit klar med morgonpasset och kan pusta ut några timmar innan det är dags att jobba vidare. Tänkte lägga mig och vila lite, så att jag orkar med eftermiddagen. Brukar inte vara några större problem att jobba hela dagar om man sprider ut dom lite, men att jobba nästan en hel vecka 04.00- 19.00(med några timmars rast mitt på dagen) gör mig, som är ovan, lite sliten :)
Jag är dessutom en sån person som kan jobba nästan hur mkt som helst, bara jag inte sätter mig ner och tar det lugnt. För så blir jag trött och oenergisk direkt eftersom tröttheten hinner ifatt mig. Men om jag bara jobbar på brukar det inte vara några större problem..

Igår kväll joggade jag en liten bit på grusvägen här på jobbet. Joggade bort till beteshagarna där sinkor och kvigor går och kollade till dom lite snabbt så att allt var okej. Var perfekt väder att jogga i, och det var skönt att få träna lite. Nu kan man ju tycka att jag rör så mkt på mig ändå på jobbet, framförallt nu när jag jobbar så här mkt.
Men det är inte alls samma sak. För jag märker direkt skillnad på min kropp om jag lägger av med träningen en period. Jag får framförallt lättare ont i ryggen, men även mängden energi minskar.
Det är hårt att jobba på en gård, det vet dom flesta och jag trivs väldigt bra med det. Men för att kunna jobba många år till med det här behöver jag träna så att kroppen orkar med. Dessutom skadar det inte att ha lite kondis när kvigorna rymmer eller liknande.. :)

Nu kurrar det i magen, så jag får avsluta inlägget här och nu!
Tjao!


Räkningar..

Sådärja, nu är mina räkningar betalade. Var glest med räkningar den här gången, så jag behöver inte sura över att kontot blev tomt. Så illa är det iofs inte, har ju alltid sparkontot som säkerhet..

Jag har jobbat klart för dagen och sitter nu och funderar på att ta en joggingtur innan jag kryper till kojs. Dels för att det är fint väder, och dels för att jag vill komma igång ordentligt med träningen igen. Förkylningen som började blossa upp avtog och nu känner jag mig frisk igen.

Nä, dags att dra vidare!
Tjao!

(och god natt!)

Lunarstorm

Var just inne på lunarstorm för första gången på bra länge. Mkt minnen dök upp, framförallt när jag kikade igenom alla mina gamla bloggar och bilder från den tiden då man var aktiv där. Tycker mina bloggar var roligare och mer händelserika då..:)

Nu ska lunar lägga ner och allt dedär kommer tyvärr försvinna. Alla gamla minnen..
För skojs skull ska jag visa er en massa bilder från mitt liv :)
 
Jälla, sommarjobbare som klantar sig..


Jag.. trött, regn, hemlängtan :)Jag har kört fast..


Jag kunde inte låta bli Max maskot :)


Fjällen -07

 
Fjällen -07

 
Jag och camilla flyger helikopter. jippi!

 
Våra innekatter..

 
Mina kalvar jag köpte från jobbet.

Japp, det var lite smått och gott de :) Blogginläggen kan jag dock inte göra nåt åt..

Tjao!


Klänningar..

 

Dom här var inte heller så tokiga..
Frågan är om jag passar så bra i klänningar, jag kanske mer är shortstypen? :)

Sommarkläder :)

Nu är jag klar med förmiddagspasset. Tog inte alls lång tid idag då chefen hjälpte till lite här och var.
Klockan är bara strax efter 9 och redan är det riktigt varmt ute. Hoppas jag och Johnnie får sånt här väder på semestern också!
Jag och Johnnie kommer åka norrut i vårat vackra sommarland v. 28 och det ska bli jätteskönt att äntligen få umgås ordentligt. Bara han och jag.

Just nu sitter jag och spanar in lite härliga sommarkläder på internet. Tänkte handla lite innan semestern nämligen :)
Framförallt behövs nya sommarskor då dom få jag har antingen är utslitna eller spårlöst försvunna..Men även shorts, linnen, t-tröjor och lätta, luftiga klänningar vore bra att inhandla.

Hittar en hel del snyggt på olika hemsidor, men anledningen till att jag sällan handlar från internet eller kataloger är att jag vill testa grejerna utan att behöva skicka tillbaka hälften och vänta på nästa storlek. Jag handlar inte speciellt mkt kläder, men det jag handlar ska sitta perfekt, annars får det vara. är trött på alla inpulsköp som sen stannar i garderoben!

Här har vi ett urval av dom grejer jag hittat:
   

Hittade också otroligt mkt fina festkläder, men nu var det sommarkläder jag skulle ha..
Måste bara påpeka hur läskiga dom flesta modeller var på dom sidor jag besökte, kolla på bilderna ovan! Snygg? Inte det minsta enligt mig..

Nu ska jag gå och käka frukost nr 2. Tjao!


Nytt inlägg, Jippi!!

Nu var det bra längesen jag skrev ett blogginlägg..förlåt! Har för mkt annat skoj i mitt liv som jag prioriterar mer än bloggen.

Den här veckan kommer jag bo på jobbet då chefens pappa är bortrest och jag jobbar extra pga det. Det innebär att jag kommer ha tillgång till internet mkt mer än vanligt och säkert kommer att skriva lite nya blogginlägg. Tyvärr kan jag ju inte lägga in mina egna bilder på bloggen när jag är inne på jobbets dator, men jag hoppas att det räcker med läsningen :)

Idag har jag jobbat som vanligt, men imorgon kommer jag jobba från 04.00 till 19.00 med några timmars ledighet mitt på dagen. Tänkte försöka sova och jobba så mkt som möjligt, för det finns inte så mkt annat att göra här på jobbet.

Nu när jag skrivit klart detta inlägg tänkte jag ringa Johnnie och prata lite samtidigt som jag knallar iväg bort till sinkorna på betet för att se om någon kalvat. är det en riktigt fin kväll tänkte jag försöka ta lite fina bilder oxå.

Nä, klockan är mkt, så jag måste dra. Hörs förhoppningsvis imorgon!

Tjao!


Fredagstur :)

Tänkte klottra ner ett snabbt inlägg innan det är dags att fortsätta jobba.

Idag jobbar jag morgon som vanligt på fredagar. Dock började inte dagen som den brukar..
Gick upp kl. 02.30 och käkade frukost, släppte ut hunden och väckte Johnnie innan det var dags att börja rulla mot jobbet.
Under den resan hann jag både vara med dagens tur och dagens goda gärning. Lyssnade på en cd-skiva medans jag körde för att piggna till, och bestämde mig för att byta låt. Kollade ner en halv sekund och när blicken återvände till vägen sprang ett rådjur över vägen precis framför bilen. Där hade alltså både jag och bocken tur.
Mitt samvete låter mig inte åka ifrån ett djur i nöd, så jag var tvungen att vända. Det var nämligen viltstängsel på båda sidorna av vägen och stackarn var fast.
Letade upp rådjuret och lyckades fösa den vettskrämda lilla bocken tillbaka till friheten och ljudlöst försvann han in i skogen.
Hade jag inte gjort det var jag rädd för att både en stackars förare och bocken skulle få en dålig fredagmorgon..

Nu är jag iaf på jobbet och har fullt upp, både nu och efter jobbet. Jag har just käkat min andra frukost för dagen, det är därför jag är inomhus(ifall ni undrar varför jag sitter här om jag har fullt upp).

Nu måste jag bege mig ut i regnet igen!
Tjao :)

RSS 2.0