Äntligen hemma :)

Sådär ja, nu är måndagens jobb avklarat! Har lite ont i huvudet dock.. Kan bero på det soliga vädret idag, brukar nämligen gå och spänna mig när jag har solen i ögonen.
Skönt att vara hemma iaf, om man bortser från kylan.. Värmen har inte varit på under dagen, så det var måttligt skön temperatur här inne! Tror att jag mötte en pingvin i hallen.. :)

Johnnie jobbar eftermiddag den här veckan, så jag får spendera kvällen ensam. Har lite blandade känslor angående det. Jag har alltid varit en ensamvarg, så jag tycker att det är skönt att vara ensam emellanåt. Får mer gjort då! Samtidigt vill jag ju självklart umgås med honom när jag har chansen. Blir ju inte så ofta!

Jobbandet har iaf gått bra idag förutom att en ko fick trumsjuka(förklarar vad det är sen) vilket jag såg av ren tur. Hon är en av mina favoriter, så det var ju typiskt att just hon skulle drabbas. Lasse kom och gav henne handdiskmedel blandat med vatten. Det är en huskur som funkar bra! 
Hon såg fin ut på kvällen när jag skulle hem, så faran verkar vara över för den här gången.

Imorgon ska det tydligen komma snö! Tänkte skriva "Jippi!" men kom på att jag inte är så jätteförtjust i snö..


Bilden tog jag i vintras. Även om jag inte gillar snö speciellt mkt så är det iaf perfekt att gå en promenad med kameran i högsta hugg :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0