Jobb och kläder..

Sitter just nu på jobbet och surfar på internet. Chefen ju åkt till Irland, så jag kommer bo kvar här på jobbet och arbeta lite extra pga de.
Chefens flickvän har fixat både middag och efterrätt nu på kvällen och det var supergott! Känns lite lyxigt att få maten serverad när man är van vid att göra den själv.. :)

Fick idén att skriva upp allt jag äter och dricker på en vecka igen. Gjorde det en gång för ca 2 år sen och det är faktiskt rikigt bra, för då ser man verkligen hur ens kost ser ut! Förra gången insåg jag att jag nästan bara drack vatten till allt, och började dricka mer mjölk. Nu har Johnnie börjat klaga på att jag dricker som en kalv, och en kalv dricker 3 liter varje mål. Jag brukar faktiskt bara dricka ca 0,5-1 liter per middag!


Sitter och kikar runt lite på klänningar och annat snyggt jag kan handla hem och använda på jul/nyår. Men än har jag inte hittat det jag söker..
Nu hittade jag en väldigt intressant hemsida, lagom tills att jag ska sova! Typiskt..
Smakprov:


www.korsetten.se

Tjao!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Bara att sörpla mer mjölk, det har ingen dött av! är värre om inga vitaminer eller kalk kommer via kosten, btw det stöder näringen :D

2010-10-28 @ 12:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0