Äntligen hemma..

Har precis kommit hem från jobbet. Märks att man varit borta lite längre än vanligt(sover kvar på jobbet natten till fredag pga att jag jobbar morgon på fredagar) för här hemma var det kallt! Även om jag inte älskar vintern så har jag inget emot den, den kommer ju trots allt tillbaka varje år varesig man vill det eller inte. Men ska jag stå ut med kylan måste det vara varmt inne i huset och i bilen!


Så jag är inte helt nöjd just nu. Tycker väl att Johnnie kan elda lite bättre när jag är borta.. Men men, det är bara att gilla läget! Sitter med både mössa och jacka kvar på i väntan på värme.

Så fort vi fått upp lite värme ska jag skutta in i duschen, för idag tänkte vi hämta våra pass. Jippi! Ännu ett steg närmare semestern!

Kan även avslöja att jag fick lite vårkänslor idag :) Det var så pass varmt att jag kunde lämna jackan inne, och när solen låt på spratt det till lite sådär härligt i kroppen. Äntligen är solen tillbaka!
Jag är en sån där person som sakta men säkert deppar ner sig på vintern, och som sen blir alldeles yr och galen som en kalv på sommarbete när våren kommer. Älskar våren!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0