Jobb, jobb och lite..städning :)

Nu på helgen kan man tycka att man borde hinna uppdatera bloggen oftare, men för mig är det nästan alltid raka motsatsen. Igår till exempel, hade jag fullt upp från att jag klev upp tills jag kröp tillbaka ner i sängen på kvällen. Och idag är det samma sak.. Chefens pappa är bortrest så jag jobbar lite extra. Så idag jobbar jag hela dagen, vilket inte känns så tokigt då jag var ledig i fredags.

Klev upp kl. 02.30 idag för att hinna till morgonmjölkningen. Men istället för att slå upp ögonen samma sekund som mobilen börjar gnälla(vilket jag vanligtvis gör) vaknade jag till en minut innan alarmet skulle gå igång. Helt klarvaken. Lustigt..
Jag kände inte känslan av att jag försovit mig eller nåt sånt, så jag vet faktiskt inte vad som fick mig att vakna så plötsligt. Hunden knallade omkring lite i huset, men sånt brukar jag inte vakna av.

Jobbandet har iaf hittills gått bra. Eftersom jag slapp den där "jag-vill-inte-gå-upp-ur-sängen-känslan" har jag varit pigg och glad sen jag vaknade. Dock är det farligt att sätta sig ner efter morgonmjölkningen och äta, för då rinner arbetslusten av mig som vatten på en regnrock. Vet inte varför, energin bara försvinner..
Just nu känner jag så, och just därför satte jag mig här vid datorn en stund. Då brukar jag piggna till lite :)

Ska alldeles strax gå ut och fortsätta jobba. Finns mkt att göra så jag lär inte bli sysslolös!

Ikväll bär det av hem till "fattigdom och elände" som Johnnie uttrycker det! Fullt så illa är det väl inte, men det skulle ju inte skada om familjen min kunde städa lite medans jag är borta och jobbar. Tyvärr är min katt, hund och pojkvän lika värdelösa på sysslorna inne i huset, såsom städning och matlagning. Dom är bra på mkt, men inte det :)

Nä, nu ska jag inte klottra ner en massa strunt som är totalt ointressant för er att läsa. Bättre att jag går ut och jobbar!

Tjao!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0