Medans andra sover...

...jobbar jag! Det var nog många som kröp till sängs när jag pallrade mig upp ur sängen vis 03.30 i morse. Folk som festat och äntligen kommit hem. Och nu kommer dom ta en lååång sovmorgon. Varför? För att det är lördag!

Känns alltid lite konstigt att jobba på helger eftersom jag sällan gör det numera. Förr jobbade jag ju nästan varje helg, för på vardagarna gick jag i skolan. Det var underbart att känna pengarna komma in på kontot, ens egna pengar! Som man själv jobbat in.

Fast när det är dags att jobba helg brukar jag ofta vara så inställd på det att det egentligen bara känns som en längre jobbvecka. Så själva jobbandet i sig känns inte konstigt, utan det konstiga kommer sen, när man upptäcker att helgen är spårlöst försvunnen :)

Det gick lite trögt att komma upp idag, men det var nog bara för att jag var så trött igår och sen sov lite för lite. Var helt slutkörd efter ridningen nämligen! Den tog knäcken på mig! Hade ju jobbat hela dagen och då krävdes det inte mkt för att jag skulle vara slutkörd.
Så resan tillbaka till jobbet igår kväll var lite jobbig, började bli okoncentrerad av tröttheten. Farligt!

Nu ska jag gå och äta lite. Fika inhandlades igår efter ridningen, så det ska jag smaska på! Och självklart nåt vettigare, i stil med mackor.. Mamma uppfostrade oss att alltid äta nåt vettigt innan man ger sig på sötsaker, för magens skull :) Dock funkar det inte på Johnnie, han äter sötsakerna innan den vettigare måltiden.. suck..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0