Oteknisk som få..

Jag ska jobba extra nu fram tills på söndag pga att chefen och Camilla åkt på begravning. Så just nu bor jag på jobbet av den anledningen.
När jag jobbat klart och duschat tänkte jag sätta mig och kolla lite på tv innan det var dags att sova. Råkade trycka på fel knapp och sen var jag helt vilse.. Jag har alltid varit otroligt oteknisk så det är ju inte första gången jag inte förstår mig på en tv(ju nyare grejer, desto mer knappar..) Men det brukar räcka med att man testar lite olika knappar så hittar man rätt. Men inte den här gången..
Som prickan över i:et har jag har ju inget tålamod, så det slutade med att jag stängde av allt och gick iväg och surade :)

Efter lite mat känns det alltid bättre(är lättretad när jag är hungrig) men jag skippar tv:n idag. Med närmare eftertanke kanske jag skippar den resten av veckan oxå, puckotv!
Nä, men det är rätt bra att jag inte riskerar att fasta vid tv:n. Nu kommer mer jobb bli gjort och förhoppningsvis kommer jag få mer sömn. Om jag kan slita mig från datorn vill säga!

Det komsika angående det här med att jag är så oteknisk är att jag har en bror som är raka motsatsen.. Han brukar få förklara det jag inte förstår :)

 

Nu ska jag borta tänderna och sen krypa ner i sängen. Den tanken känns väldigt inbjudande just nu nämligen! Måste sova ordentligt så att jag kan hålla mig frisk :)

Nattinatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0