Snabb uppdatering

Sitter just nu på jobbet efter att ha mjölkat klart. Ska ut en sväng till och fixa några smågrejer innan jag åker hemåt. Har nämligen inte så mycket att göra idag, inget akut iaf(finns ju alltid nåt att göra om man verkligen vill).
De är kallt idag, så just därför tänkte jag smita iväg tidigt. Hatar kyla..fryser så otroligt lätt! Tyckte att det räckte med några minusgrader, men när de sjunker till -10 grader börjar det bli förmycket.

Ikväll ska jag ta med Bullen till ridskolan som vanligt. Han har blivit mycket mjukare, samarbetsvilligare och finare sen jag började ta med honom dit. Synd att vi inte hinner arbeta inför tränare oftare, hade varit jättekul!  Dessutom gillar han att åka dit, det märks. Han har ju sin lilla "fanclub" med småtjejer där :)

Har(som ni kanske märker) inte nåt speciellt att skriva. Vill bara uppdatera lite så att inte bloggen står still för länge.
Skulle verkligen vilja ändra designen på bloggen, nån som kan sånt? Själv är jag kass på allt som har med elektronik att göra!

Och är det nån som vill att jag skriver om nåt speciellt? Visar nåt? Har lite dåligt med idéer just nu..Kanske för att det händer saker hela tiden, men inget värt att skriva om.

På tal om ingenting: Jag vill åka på semester!

Nä, nu ska jag nog jobba lite så att jag kan komma hem någon gång! Förhoppningsvis hinner jag hem innan Johnnie åker till jobbet, hoppas hoppas hoppas..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0